TYÖTEHTÄVIÄ YHDISTYKSISSÄ

KAIKU- ja KAJO-keskus -hankkeet päättyvät joulukuussa 2018. Toiminta jatkuu TARMO-hankkeena. Sivuille tulossa päivityksiä tähän liittyen.

Yhdistykset tarjoavat mitä erilaisempia mahdollisuuksia kuntouttavaa työtoimintapaikkaa, työkokeilupaikkaa tai palkkatukityöpaikkaa etsivälle. Työn tekeminen yhdistyksessä on usein välivaihe matkalla kohti pidempiaikaista työ- tai opiskelupaikkaa. Oppaana matkallasi toimivat Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen KAJO-keskuksen, KAIKU-hankkeen ja KUMINA-toiminnan työhönvalmentajat. Yhdistykset toimivat oppimisympäristöinä, jos toiveissasi on ammatillinen opiskelu mahdollisimman paljon työssä oppien. Yhdistyksillä on usein mahdollisuus räätälöidä työtehtäviä omaan osaamiseesi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi. Yhdistyksiä löytyy jokaiselta paikkakunnalta ja niissä voi toimia myös vapaaehtoisena ja hankkia sitä kautta kokemusta ja taitoja, joita myös työelämässä arvostetaan.

Yhdistykset työllistävät myös pidempiaikaisesti mm. erilaisen projektirahoituksen turvin. Yhdistystyön aikana voit osoittautua juuri sopivaksi tekijäksi johonkin pidempikestoiseen hommaan tai saada muuten arvokkaita kontakteja yhdistystoimijoista, joiden päivätyö on jossakin muualla. Pohjois-Karjalan yhdistyksissä avoimia työpaikkoja löytyy Jellin uutisista ja tiedotteista.

 

 

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys tukee ja kouluttaa yhdistystoimijoita, jotta voisit saada mahdollisimman hyvän työympäristön sekä riittävän ohjauksen ja jotta tarvittavat paperiasiat hoituisivat sujuvasti.Muokattu viimeksi: 30.01.2019