PAIKALLIS-JANET KUNNISSA

Paikallis-JANE on paikallinen järjestöasiain neuvottelukunta, järjestöjen yhteistyöryhmä, joka toimii vuoropuhelussa kunnan kanssa. Paikallis-JANEjen jäsenet edustavat yhdistyksiä eri toimialoilta.

Paikallis-JANE toiminnan tavoitteena on yhteistyön lisääminen yhdistysten välillä ja päällekkäisyyksien karsiminen, yhdistyskentän voimien vahvistaminen, yhteistyön tiivistäminen yhdistysten ja kunnan välillä ja vaikuttaminen: yhdistyskentän äänen tuominen kunnan kehittämistoimintaan.

Paikallis-JANEt ovat voineet valita keskuudestaan yhdistysagentteja. Yhdistysagentti on paikallistason yhdistysten välinen yhteyshenkilö kunnassa. Yhdistykset ovat valinneet yhden tai useampia yhdistysagentteja keskuudestaan tietyn toimikauden ajaksi.

Pohjois-Karjalan kuntiin on perustettu paikalliset järjestöasiain neuvottelukunnat  Rääkkylään, Outokumpuun ja Joensuun Pyhäselkään sekä Heinävedelle.

Kontiolahti päätti järjestöillassa (16.4.2019) käynnistää paikallis-JANE toiminnan. Kontiolahden paikallis-JANEn perustamiskokous pidetään 19.9.2019 ja haku paikallis-JANEn jäseneksi on auki.

Lisätietoja Kontiolahden JANEn perustamisesta löydät alla olevasta tiedotteesta.

KontiolahdenJANE -tiedote

 

Lue lisää paikallis-Jane -toiminnasta Pohjois-Karjalassa.


Muokattu viimeksi: 08.11.2019