POHJOIS-KARJALAN VAPAAEHTOISTOIMINNAN VERKOSTO

 

Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkoston toiminta käynnistyi vuonna 2014. Toiminta lähti liikkeelle JAKE-hankkeen kehittämistyöhön liittyvänä vapaaehtoistoiminnan teematyöryhmänä. Vuoden 2016 alusta verkosto jatkaa alueellisena vapaaehtoistoiminnan verkostona. Verkostossa on aktiivisia ja innokkaita henkilöitä eri yhdistyksistä (työntekijöitä ja vapaaehtoisia), Siun Soten ikäihmisten vapaaehtoistoiminnasta sekä ev.lut. seurakunnasta.

Vapaaehtoistoiminnan verkoston tavoitteena on:

  • Vapaaehtoistoiminnan näkyväksi ja tunnetuksi tekeminen
  • Uusien vapaaehtoisten mukaan saanti (rekrytointi)
  • Yhteiset käytännön toiminnot (esim. ohjaus/koordinointi, koulutus, vapaaehtoisten virkistys ja palkitseminen)

Tärkeä osa verkostotyöskentelyä myös toisiin tutustuminen, kokemusten vaihto ja yhteistyön tiivistyminen. Uudet toimijat ovat tervetulleita mukaan verkoston toimintaan! Jos haluat mukaan verkoston toimintaan sekä sähköpostilistalle, laita viestiä teija.sivonen@kotikartanoyhdistys.fi.

2018 alkaen verkoston kutsuu koolle Kotikartanoyhdistys ry. Vapaaehtoistoiminnan verkosto kokoontuu noin 5-8 kertaa vuodessa. Tapaamisissa vaihdamme ajankohtaiset kuulumiset ja katsomme yhteistyön paikat. Järjestämme yhteistyössä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia mm. Vapaaehtoisten päivä, Vapaaehtoisten gaala (2016), vapaaehtoistoiminnan infoja sekä koulutuksia! Tuomme yhdessä esille ja näkyväksi vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia.


Yhteystiedot:

Teija Sivonen

Järjestökoordinaattori

Kotikartanoyhdistys ry

teija.sivonen@kotikartanoyhdistys.fi

puh. 050 550 5944Muokattu viimeksi: 23.02.2018