Vapaaehtoistehtäviä Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry

Suoritus ajankohta: 23.05.2017 / Haku päättyy: 31.12.2018 / hallinto- ja toimistotehtävät, kampanjat, vaikuttaminen, kääntämistehtävät, myynti ja markkinointi, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tiedotus, viestintä, tietotekniset tehtävät, verkkovaikuttaminen / Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry

Sujuuko sinulta sometus? Osaatko pyöritellä rahaa tai onko sinulla graafista osaamista? Sujuuko sinulta englannin kielen kääntäminen? Haluatko kenties pitää kaikki langat käsissäsi tai kehittää itseäsi tapahtumajärjestämisessä, viestinnässä tai salsaohjaajana? Tai onko markkinointi lähellä sydäntäsi? Oletko opiskelija? Tule tekemään meille työharjoittelu!

Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla mukaan iloiseen ja aktiiviseen salsayhteisöömme! Tarjoamme hienon näköalapaikan järjestökentälle, tukea ja perehdytystä tehtäviin sekä loistavaa työkokemusta, puhumattakaan uusista tuttavuuksista ja lämpimästä tunnelmasta.

Valitse allaolevista tehtävistä sinulle sopivin tai ehdota uutta! Mitä sinä haluaisit tehdä yhdistyksessämme?

1. Puheenjohtaja
Puheenjohtaja mahdollistaa yhdistyksen toiminnan, rohkaisee, kannustaa ja kiittää muita toimijoita. Puheenjohtaja huolehtii toimivasta työnjaosta kohdistamalla oikein yhdistyksen voimavaroja: ihmisiä, aikaa ja rahaa. Jos sinulla on hyvät innostamis-, motivointi- ja valmennustaidot sekä halu kehittää yhdistyksen toimintaa, olet juuri oikea tähän tehtävään!

2. Varapuheenjohtaja
Varapuheenjohtaja tukee puheenjohtajaa tehtävässään. Varapuheenjohtajana voit ottaa vuoden aikana eteen tulevia projekteja vastuullesi ja sijaistat puheenjohtajaa tarvittaessa. Olet kiinnostunut mitä jäsenille kuuluu ja haluat kehittää toimintaa palautteen pohjalta. Tämä on sinun paikkasi, jos olet kiinnostunut puheenjohtajan tehtävästä!

3. Sihteeri
Sihteeri on yhdistyksen muisti! Sihteerinä olet mukana päätöksenteossa ja pidät kirjaa halllituksen päätöksistä ja keskusteluista. Olet kiinnostunut mitä yhdistyksen sisällä tapahtuu ja haluat olla ajan tasalla toiminnasta. Pääset harjoittelemaan miten pöytäkirjat kirjataan ja miten yhdistys pyörii!

4. Rahastonhoitaja
Rahastonhoitaja hoitaa yhdistyksen taloutta. Olet tarkka ja huolellinen raha-asioissa ja haluat käyttää yhdistyksen varoja jäsenten hyväksi. Oiva paikka harjoitella kirjanpitotaitojasi!

5. Viestintävastaava
Olet innokas viestijä sähköpostissa, päivität ja ylläpidät yhdistyksen sähköpostilistaa sekä huolehdit mainoksien, jotka on luotu yhdessä muiden toimijoiden kanssa, julkaisusta sähköpostilistalla. Jos olet innokas verkossa liikkuja ja sinulle on tärkeää, että jäsenemme saavat ajantasaista ja selkeää tietoa yhdistyksemme ja ystäväyhdistyksiemme tapahtumista, tämä paikka on sinulle!

6. Someguru
Someguru eli sosiaalisen median osaaja perustaa ja päivittää tapahtumat yhdistyksen tapahtumista Facebookiin. Someguru kannustaa ja innostaa muita salseroja mukaan tapahtumiin. Jos liikut luontaisesti some-ympäristössä sekä linkkaat ja vinkkaat salsamenoista innostavasti, tämä on sinulle!

7. Nettisivuvastaava
Nettisivuvastaava päivittää yhdistyksen nettisivuille tulevien tapahtumien mainostekstit, jotka on luotu yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Ylläpidät ja kehität yhdistyksen nettisivujen julkiasua, asettelua ja teknistä toteutusta. Tämä on sinulle, jolla on kokemusta nettisivujen päivittämisestä tai haluat kehittää osaamistasi lisää. Tärkeä taito työmarkkinoilla!

8. Jäsenvastaava
Jäsenvastaavana olet jäsenistä kiinnostunut persoona, joka uskaltaa ottaa kontaktia uusiin ihmisiin ja haluaa levittää salsatietoutta. Huolehdit yhdistyksen jäsenrekisteristä. Jos tykkäät hypätä uusiin tilanteisiin ja haluat tutustua uusiin salseroihin, tämä on sinulle!

9. Tuntiohjaaja
Olet tanssinut salsaa pari vuotta ja janoat päästä jakamaan oppimaasi muille! Olet innokas oppimaan uutta ja huomioit erilaiset oppijat. Opettamasi tuntitaso katsotaan oman taitotasosi ja kiinnostuksesi mukaan.

10. Tapahtumavastaava
Salsabileet ovat vuoden kohokohta! Tapahtumavastaavana sinulla on kunnia koordinoida suurenkin tapahtuman järjestelyjä. Tulet luontevasti toimeen erilaisten toimijoiden kanssa ja haluat kerätä useita tekijöitä järjestelemään yhdessä tapahtumia. Tapahtumavastaava laatii yhdessä viestintävastaavan kanssa innostavat ja kutsuvat mainostekstit tapahtumiin. Olet konkari järjestelijä tai haluat harjoitella tapahtumajärjestämistä, kummin vaan, tule mukaan!

11. Markkinointivastaava
Markkinointivastaavana haluat lisätä yhdistyksen näkyvyyttä erilaisissa tilaisuuksissa, kuten Joen Yön ja Kulttuuritorin tapahtumissa. Haluat pysyä kärryillä mitä kaupungissa tapahtuu ja osaat laatia hyviä kuvauksia ja myyviä lehtipuheita. Tämä on sinulle, joka haluat kehittää omaa markkinointiosaamistasi!

12. Graafikko
Yhdistyksen graafikkona suunnittelet ja toteutat tapahtumien julisteet ja kausiflyerit. Sinulla on visuaalista näkemystä markkinoinnista ja haluat luoda positiivista ilmettä yhdistyksestä. Loistava paikka harjoitella graafista osaamistasi, olit sitten aloittelija alalla tai konkari!

13 Kääntäjä
Sinulta sujuu englanninkielinen viestintä. Käännät valmiit mainostekstit ja jäsenkirjeet helposti englannin kielelle. Toiminnassamme on mukana paljon salseroja muista maista, joten kääntäjänä teet tärkeää tehtävää, jotta kaikki jäsenemme saavat ymmärrettävää sähköpostia!

14 Assari
Assari on jäsenvastaavan toinen käsi viikkotuntien alussa. Assarin tehtäviin kuuluu kertoa tunnille tuleville jäsenille yhdistyksen toiminnasta ja vastata jäsenten kysymyksiin. Olet innostunut ja ihmisläheinen persoona!

Tervetuloa mukaan Salsa del Esten toimintaan jakamaan osaamistasi ja pitämään hauskaa kanssamme!

Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry

Joensuu, Suomi

Osoitteet

  • Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry

    Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Yhteystiedot

Miia Pesonen
salsadelestery@gmail.com
050-4656434
Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry

Joensuun salsayhdistys Salsa del Este ry

Facebook

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiminnan aiheet

harrastukset

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

kaikenikäiset

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille