Tule MLL:n paikallisyhdistyksen toimintaan!

Suoritus ajankohta: 24.5.2021 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Järvi-Suomen piiri

MLL:n paikallisyhdistykset etsivät jatkuvasti ympäri Pohjois-Karjalan maakuntaa uusia vapaaehtoisia paikallisyhdistyksen toimintaan.

MLL:n toiminta pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin, ja suuri osa vapaaehtoisista tekee arvokasta työtään alueensa paikallisyhdistyksessä. Paikallisyhdistyksen vapaaehtoisena pääset tuottamaan konkreettista hyvää paikkakuntasi lapsille, nuorille ja lapsiperheille − kuinka innostavaa ja palkitsevaa!

Paikallisyhdistyksen vapaaehtoisena voit mm. toimia hallituksen luottamustoimijana, ohjata kerhoa, vertaisryhmää tai perhekahvilaa tai järjestää lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Paikallisyhdistykset etsivät myös vapaaehtoisia kylämummeja ja -vaareja, jotka toimivat lasten kanssa muun muassa perhekahviloissa, päiväkodeissa, kerhoissa, kouluissa ja kirjastoissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

MLL Järvi-Suomen piiri

Ira Leo

Perhekeskustoiminnan koordinaattori

p.0400 190 458

ira.leo@mll.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Heinävesi, Juuka, Ilomantsi, Kontiolahti, Liperi, Lieksa, Kitee, Nurmes, Outokumpu, Rääkkylä, Tohmajärvi, Polvijärvi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiminnan aiheet

vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoistyö

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

kaikenikäiset

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Lapsille, Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille