Tule Lukirastiohjaajaksi!

Suoritus ajankohta: 1.6.2019 - 31.12.2020 / Haku päättyy: 3.8.2020 / opetus ja koulutus / Joensuun seudun erilaiset oppijat ry

Lukirastit ovat kouluissa vedettäviä rasteja, joilla käydään läpi oppimisen eri tekniikoita. Lukirastien tavoitteena on, että jokainen oppilas löytäisi itselleen uusia tapoja oppia. Rasteilla harjoitellaan esimerkiksi lukutekniikkaa, ajankäytön hallintaa ja miten liike voi olla apuna oppimisessa.

Etsimme kiinnostuneita vapaaehtoisia tutustuttamaan yläkoululaisia ja lukiolaisia oppimisen saloihin. Tehtävä sopii erityisesti esim. kasvatustiedettä, erityispedagogiikkaa, tai ohjausta opiskeleville. JOSE perehdyttää vapaaehtoiset oppimisen apuvälineisiin ja lukirastien ohjaamiseen. Lukirasteista voit itsekin oppia uutta!

Joensuun seudun erilaiset oppijat ry on paikallinen lukijärjestö ja valtakunnallisen Erilaisten oppijoiden liiton aluejärjestö. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota matalankynnyksen tukea henkilöille, joilla on haasteita oppimisessa sekä jakaa tietoa monenlaisista oppimisen menetelmistä ja apuvälineistä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katri Tammela
044 282 0022
neo@lukijose.fi
Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Yhteystiedot

Katri Tammela
neo@lukijose.fi
044 282 0022
Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry

Kotisivut

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin

Toiminnan aiheet

vapaaehtoistehtäviä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset