Avustajaksi Joen Yö – tapahtumaan, yhdistyksen esittelypisteelle 23.8.

Suoritus ajankohta: 23.8.2019 - 23.08.2019 / Haku päättyy: 23.8.2019 / myynti ja markkinointi / Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Avustajana olet yhdistyksen työntekijöiden tai toisen vapaaehtoisen kanssa Perheentalon edustalla olevalla esittelypisteellä avustamassa arpojen myynnissä ja toiminnan esittelyssä klo 15-19.

Lisätietoa vapaaehtoistehtävästä:

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen.

Joensuun Pelastakaa Lapset ry on jo varttuneeseen ikään ehtinyt järjestötoimija, vuonna 2020 yhdistyksemme juhlii 60-vuotis syntymäpäivää. Pyrimme toiminnallamme tarttumaan ajankohtaisiin ilmiöihin ja työskentelemään joensuulaisten lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kysy lisää ja tule mukaan!
Kaisa Kontkanen
050 431 0535
kaisa.kontkanen@pelastakaalapsetjoensuu.fi
Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Yhteystiedot

Kaisa Kontkanen
kaisa.kontkanen@pelastakaalapsetjoensuu.fi
050 431 0535
Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Kotisivu

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset