Järjestötyöntekijä, Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Työpaikka / Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Joensuun Pelastakaa Lapset ry etsii STEA:n Paikka auki -avustusohjelman kautta palkattavaa järjestötyöntekijää.

Joensuun Pelastakaa Lapset ry on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö. Pyrimme toiminnallamme tarttumaan ajankohtaisiin ilmiöihin ja työskentelemään joensuulaisten lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Keskeisintä toimintaamme on lasten ja nuorten Minä olen tärkeä! -pienryhmätoiminta sekä Myö yhessä! -perheretkitoiminta perheille, joissa vanhempi on kohdannut päihde- tai mielenterveydenongelmia. Jaamme myös Eväitä Elämälle harrastus- ja oppimateriaalitukia sekä järjestämme vuosittain lasten kesäleirin. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin kotisivuillamme osoitteessa http://joensuu.pelastakaalapset.fi/.

Järjestötyöntekijänä pääset toimimaan kanssamme joensuulaisten lasten ja perheiden hyväksi. Työtehtävät ovat monipuoliset; pääset suunnittelemaan ja ohjaamaan lasten ja nuorten pienryhmätoimintaa, perheretkitoimintaa sekä lasten kesäleiriä, verkostoitumaan alueen lapsiperhejärjestöihin ja tekemään muita järjestön yleishyödyllisiä tehtäviä.

Työtehtävä on määräaikainen alkaen maaliskuussa 2020 ja kestäen kesään 2021. Työaika on osa-aikainen, n. 6h/päivä. Työ sisältää säännöllisesti iltatyötä alkuiltaan painottuen sekä toisinaan viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta lasten ja nuorten parissa työskentelyyn sekä intoa oppia uutta ja tarttua erilaisiin tehtäviin ja haasteisiin. Lisäksi palkattavan nuoren tulee täyttää seuraavat Paikka auki -avustusohjelmaa koskevat kriteerit:

  • Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias.
  • Palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.
  • Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta, tai nuoren voi olla vaikeaa työllistyä.
  • Nuori ei ole työllistynyt aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 31.1.2020 mennessä sähköpostitse. (Hakuaikaa jatkettu!) Annamme mielellämme myös lisätietoja avoimesta työtehtävästä.

Piia Toroskainen

piia.toroskainen@pelastakaalapsetjoensuu.fi

p. 050 357 9778

 

Kaisa Kontkanen

kaisa.kontkanen@pelastakaalapsetjoensuu.fi

p. 050 431 0535

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: 02.03.2020

Kesto: yli 12 kk

Haku päättyy: 15.01.2020 00:00

Työaika

  • osa-aikatyö

Sijainti

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta), Eno, Hammaslahti, Reijola, Rantakylä