Vertaisryhmiä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille

01.01.2017 - 31.12.2018 / Vertaisryhmä

Toimintaa järjestetään

Hobiles ry tarjoaa tapaamis- ja harrastusryhmiä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville. Järjestämme teemailtoja ja ryhmätapaamisia noin kerran kuukaudessa, mutta nuorteniltoja olemme tavanneet pitää useammankin kerran kuussa. Aika  ajoin kokoonnumme  harrastamaan yhdessä erilaista liikuntaa, katsomaan elokuvia tai keskustelemaan kirjallisuudesta.

 

Nuortenryhmä
Ryhmä kaikille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville 15–29-vuotiaille nuorille. Maksuttomassa ja päihteettömässä ryhmässämme jokainen voi olla oma itsensä ilman pelkoa syrjinnästä. Mukaan voi liittyä myös jos haluaa tukea vähemmistöön kuuluvaa kaveriaan.

 

Aikuistenryhmä
Aikuisten ryhmä on suunnattu kaikille jotka haluavat osallistua teemallisiin keskusteluiltoihin sekä muihin yhteisiin aktiviteetteihin. Ryhmä ei ole ikärajattu nimestään huolimatta. Teemalliset keskustelut koskettavat erilaisia sateenkaarevia aiheita, ja joskus myös ulkopuolinen vierailija pistäytyy virittämässä keskustelua.

 

Transryhmä
Avoin vertaistukiryhmä, olitpa sitten nainen, mies, intersukupuolinen, transgender, queer, ei-binaarinen tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön.

 

Keskustelupiiri
Vapaata keskustelua erilaista teemoista. Järjestämme usein keskustelupiirejä mm. Joensuun feministien sekä Väkevä-lehden kanssa yhteistyössä.

 

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Jussi Hermaja, pj@hobiles.fi, 041 7952 509

 

Ryhmistä ja tapahtumista tiedotetaan Hobilesin nettisivuilla www.hobiles.fi ja

Facebook-sivulla https://www.facebook.com/Hobiles

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus

Avainsanat

vertaisryhmät, sukupuolivähemmistöt, hobiles, vertaistuki, seksuaalivähemmistöt

Kohderyhmä

seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn