Vertaisryhmiä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille

01.01.2019 - 31.05.2020 / Vertaisryhmä / Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry

Toimintaa järjestetään

Hobiles ry tarjoaa tapaamis- ja harrastusryhmiä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville. Järjestämme teemailtoja ja ryhmätapaamisia noin kerran kuukaudessa, mutta nuorteniltoja olemme tavanneet pitää useammankin kerran kuussa. Aika  ajoin kokoonnumme  harrastamaan yhdessä erilaista liikuntaa, katsomaan elokuvia tai keskustelemaan kirjallisuudesta.

Varhaisnuorten ryhmä
9 -22 vuotiaille. Sinulle, joka mietit seksuaalista tai sukupuolista identiteettiäsi tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta. Joka toinen keskiviikko Joensuussa

Nuortenryhmä
Ryhmä kaikille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville 15–29-vuotiaille nuorille. Maksuttomassa ja päihteettömässä ryhmässämme jokainen voi olla oma itsensä ilman pelkoa syrjinnästä. Mukaan voi liittyä myös jos haluaa tukea vähemmistöön kuuluvaa kaveriaan. Tällä hetkellä nuorten ryhmiä toimiii Joensuussa ja Lieksassa. Haluaisitko ryhmän omallle paikkakunnallesi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Aikuistenryhmä
Aikuisten ryhmä on suunnattu kaikille jotka haluavat osallistua teemallisiin keskusteluiltoihin sekä muihin yhteisiin aktiviteetteihin. Ryhmä ei ole ikärajattu nimestään huolimatta. Teemalliset keskustelut koskettavat erilaisia sateenkaarevia aiheita, ja joskus myös ulkopuolinen vierailija pistäytyy virittämässä keskustelua.

Transryhmä
Avoin vertaistukiryhmä, olitpa sitten nainen, mies, intersukupuolinen, transgender, queer, ei-binaarinen tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön.

Keskustelupiiri
Vapaata keskustelua erilaista teemoista. Järjestämme usein keskustelupiirejä mm. Joensuun feministien sekä Väkevä-lehden kanssa yhteistyössä.

English speakers´ group
We gather once a month under the name Joensuu Lgbtiq Hangout to relax and enjoy each others company.

 

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Jussi Hermaja, pj@hobiles.fi, 041 7952 509

Ryhmistä ja tapahtumista tiedotetaan Hobilesin nettisivuilla www.hobiles.fi ja Facebook-sivulla

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, nuoruus

Avainsanat

vertaisryhmät, sukupuolivähemmistöt, hobiles, vertaistuki, seksuaalivähemmistöt

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt

Ikäryhmä

kaikenikäiset, nuoret (13-17 v.)