Miesten eroryhmä

09.02.2021 - 30.12.2021 / Vertaisryhmä

Toimintaa järjestetään

Miessakit ry:n ryhmä on tarkoitettu erokriisissä painiskeleville miehille, mutta myös jo pidempään eronneena olleille, jotka kokevat eron jälkimaininkien yhä koettelevan tavalla tai toisella itseään.

Eroryhmässä voi vapaasti kertoa ja jakaa eroon liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten miesten vastaavien ja ehkä myös erilaisten kokemusten kuuleminen auttaa oman eroprosessin jäsentämisessä. Ryhmässä voi myös saada kokemuksen, että ei ole yksin tunteidensa tai vaikeuksiensa kanssa. Eroon liittyy usein myös kriisi, jonka rankkuutta voi verrata elämäntilanteeseen, jossa on menettänyt läheisen ihmisen kuolemalle. Eteenpäin jaksamisessa, vanhasta irti päästämisessä ja menetyksen suremisessa, miesten keskinäinen tuki ja ymmärrys luovat edellytyksiä kriisin läpi elämiselle.

Ryhmän alkaessa koossa tulee olla vähintään viisi osallistujaa, ja ensimmäinen kerta on varattu tutustumiselle ja kunkin miehen elämäntilanteen kuulemiselle. Sen jälkeen jokaisella kerralla on oma eroon liittyvä aihekokonaisuus. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa. Istunnot 2 tuntia kerran viikossa.

Ryhmä järjestetään keväisin ja syksyisin.

Lisätietoa Joensuun eroryhmistä voit kysellä eroryhmäohjaajalta: Onni Voutilainen 050 365 6138, onskiv@gmail.com


Miesten eroryhmä | Joensuu, kevät 2021

Aika: Ryhmä kokoontuu tiistaisin 9.2. – 20.4.2021. Kokoonnutaan klo 17.30-19.30.

Paikka: Kotikartanoyhdistyksen piparkakkutalo, kauppakatu 34, 80100 Joensuu

Ilmoittautuminen ryhmään on käynnissä! Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.1.2021.

Ilmoittautumiset kevään 2021 eroryhmään eroryhmäohjaajalle: Timo Tuulenkari | p. 013 330 5197 | timo.tuulenkari@siunsote.fi

Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus

Asiasanat

vertaisryhmät, vertaistuki, avioero, miehet

Kohderyhmä

miehet

Ikäryhmä

kaikenikäiset