Suomen Migreeniyhdistys ry:n vertaisryhmä

01.01.2017 - 30.06.2018 / Vertaisryhmä / Suomen Migreeniyhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Tukee ja ohjaa päänsärkyjä sairastavia ja tekee yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Yhdistys on tarkoitettu migreeniä, sarjoittaista päänsärkyä (Hortonin neuralgia, cluster headache), kolmoishermosärkyä (trigeminusneuralgia) sekä harvinaisia trigeminovaskulaarisia päänsärkyjä sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Migreeniyhdistys valvoo jäsenistönsä etuja ja toimii asiantuntijana migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä koskevissa asioissa. Yhdistys vaikuttaa päänsärkyjä koskevan tutkimuksen ja kuntoutuksen kehittymiseen yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yhdistys lisää tietämystä päänsärkysairauksista sekä niitä sairastavien että muun väestön ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Yhdistyksen tarjoama vertaistuki auttaa arjen karikoissa. Samat ongelmat toistuvat migreeniä sairastavien elämässä. Joku on jo voinut ratkaista niitä omalla kohdallaan ja on valmis ja pätevä neuvomaan. Vertaistoiminnan paras puoli on se, että toinen migreeniä sairastava todellakin ymmärtää, mitä toinen tarkoittaa.

Syksyn 2017 kokoontumisajat:

12.10. klo 18–19.30

16.11. klo 18–19.30

14.12. klo 18–19.30

Paikka: Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, Siltakatu 20 A 11, kokoustila Sorina

Tiedotamme tapaamisista ja muista tapahtumista Facebook -sivun sekä sähköpostin kautta:

Facebook: Migreeni-Pohjois-Karjala

Sähköposti: migreeni.joensuu@gmail.com

Yhteyshenkilöt: Mirva Hämäläinen ja Anu Parkkonen

Teemat

sairastaminen

Avainsanat

vertaisryhmät, migreeni, vertaistuki

Kohderyhmä

pitkäaikaissairaat, potilaat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu