Perheidenpaikka ry:n toimintaa: perhe- ja vauvakahvila, yöhoito

01.01.2019 - 31.12.2022 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Virkistys, Yksilöllinen tuki / Perheidenpaikka ry

Toimintaa järjestetään

Perhekahvila
Perhekahvila kokoontuu tiistaisin klo 10–12 Outokummussa kirjaston alakerran Kirvo-tilassa, Koulukatu 7. Lapsiperheet voivat kokoontua ja tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia. Ohjattua toimintaa, vierailijoita, vapaata seurustelua ja välipalaa tarjolla. Järjestetään yhteistyössä MLL:n kanssa.

Vauvakahvila
Vauvakahvila  kokoontuu Kirvo-tilassa keskiviikkoisin klo 10–12. Ryhmä on suunnattu odottaville äideille ja äideille vauvoineen. Ryhmässä ohjattua toimintaa, vierailijoita, keskustelua ja ajatustenvaihtoa sen hetkiseen elämäntilanteeseen liittyvistä asioista ja vierailijoita. Välipalaa tarjolla (0400 819 842) Vauvakahvilassa mukana Tuu mukkaan! -hanke ja digituki.
Tarkempi ohjelma ilmoitetaan Perheidenpaikan ja Tuu mukkaan! -hankkeen facebook-sivuilla.
 

Höyhensaari-yöhoito
Yöhoitoa järjestetään harvakseltaan Outokummussa ja Ylämyllyllä. Yöhoito on tarkoitettu 2-10-vuotiaille lapsille.Ohjelmassa on ohjattua toimintaa kuten askartelua, leikkimistä, leipomista ja ulkoilua. Ohjaajina toimivat Perheidenpaikan työntekijät, opiskelijat ja vapaaehtoiset. Yöhoito mahdollistaa vanhemmille ja huoltajille hengähdyksen arjesta ja aikaa virkistäytymiseen. Yöhoito on maksullista . Yöhoitoon voi saada myös tarvittaessa sosiaalitoimelta maksusitoumuksen. Lisätietoa: puh. 0400 819 841

Tukiasunto
Perheidenpaikalla (ent. Ensikoti)  on käytössä tukiasunto, jota voidaan vuokrata ja tarjota tukea tarvitseville lapsiperheille ja nuorille tai äidille ja vauvalle

Perheidenpaikka järjestää tuettuja ja valvottuja tapaamisia Joensuussa sekä Outokummussa (0400 170 826).

Yhdistyksen kotisivut

Yhdistys Facebookissa

 

Osoitteet

  • Perheidenpaikka ry

    Sänkinotkonkatu 6, Outokumpu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Outokumpu

Perheidenpaikka ry

Sänkinotkonkatu 6, Outokumpu, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä

Asiasanat

vertaisryhmät, lapset, matala kynnys, perheidenpaikka, doula

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, perheet

Ikäryhmä

kaikenikäiset, vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)