Minä, syöpä ja työ -teemasarjan verkkovertaistukiryhmä

04.02.2020 - 05.05.2020 / Kokous/tapaaminen, Vertaisryhmä, Virkistys / Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Teemasarja työikäisille syöpää sairastaville työssäkäyville ja sairausloman jälkeen työhön palaamassa oleville. Voit osallistua yksittäiseen kokoontumiskertaan tai käydä läpi koko sarjan. Tapaamisissa käsitellään mm. omia voimavaroja ja palautumista, työhön paluuta ja työssä jaksamista sekä kuntoutusta.

ti 4.2. Työhön paluu ja työssä jaksaminen. Töihin paluu houkuttaa ja hirvittää. Työyhteisökin jo odottaa, mutta jaksanko oikeasti? Kotonakin kun on omat arjen haasteet. Illassa mukana Minna ja Marketta. Lisäksi vieraanamme on Suomen Syöpäpotilaat ry:n työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström esittelemässä valtakunnallisesti Minä, syöpä ja työ hanketta ja vinkkaa mm. ryhmächatista.

ke 26.2. Kun rahat ei riitä. Onko rahasta puhuminen luvallista? Kyllä on. Asiaa taloudesta ja toimeentulosta sairauden ja toipumisen aikana. Illassa mukana Minna sekä vierailijana sosiaalityöntekijä Anneli Ilvonen.

ti 5.5. Kuntoutus -tarvitsenko -saanko? Sopeutumisvalmennuskurssit – ammatillinen kuntoutus. Mitä niitä nyt onkaan? Etsitään jokaiselle parhain kuntoutumisen vaihtoehto. Koska emme voi kahvitella kasvokkain, niin järjestämme tapaamisen verkkovälitteisesti. Tapaamisen välineenä käytetään Microsoft Teamsia. Osallistuaksesi tarvitset joko älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni. Etätapaamiseen otetaan mukaan enintään 10 osallistujaa, jotta vertaistuki ja keskustelu onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan 5.5. klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marketta.komulainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi tai 050 567 9264.
Ilmoittautumisen yhteydessä saat ohjeet Teamsiin ja verkkotapaamiseen liittyen, sekä lähetämme sinulle sähköpostiin linkin, jonka kautta osallistuminen tapahtuu. Tule rohkeasti mukaan 🙂

 

 

Osoitteet

  • Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry

    Malmikatu 5B 2.krs 80100 Joensuu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Kontiolahti, Kitee, Outokumpu, Liperi, Lieksa, Nurmes, Valtimo, Tohmajärvi

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry

Malmikatu 5B 2.krs 80100 Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sairastaminen, sosiaali ja terveys, vertaistuki, viestintä

Avainsanat

syöpä, työhönpaluu

Kohderyhmä

kuntoutujat, miehet, naiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Lisätiedot

Tapaamisiin ilmoittautuminen ja lisätietoja

tai sh Marketta Komulainen p. 050 567 9264 marketta.komulainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Tapaamisiin ilmoittautuminen:

Marketta Komulainen p. 050 567 9264 marketta.komulainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi