Lastenhoitotoiminta

01.01.2021 - 31.12.2022 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Yksilöllinen tuki / Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Järvi-Suomen piiri

Toimintaa järjestetään

MLL tarjoaa tilapäistä ja lyhytaikaista lastenhoitoapua kaikkina vuorokauden aikoina. Perhe on hoitajan työnantaja ja maksaa hoitajan palkan 9,00 e/h. Tutustu työnantajavelvoitteisiin sivulla Perhe työnantajana | MLL:n Järvi-Suomen piiri

Hoitajat ovat MLL:n lastenhoitokurssin suorittaneita, 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä tai sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia tai opiskelijoita. Hoitajat haastatellaan ja perehdytetään tehtävään. MLL huolehtii myös hoitajien jatkokoulutuksesta, valvonnasta ja ohjauksesta. Kaikilta hoitajilta selvitetään rikostausta ennen työn aloittamista.

Hoitaja huolehtii lapsen turvallisuudesta ja viihtymisestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajalla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa.

Perhe rekisteröityy käyttäjäksi os. elastenhoito.fi. Rekisteröitymisen jälkeen hoitovarauksen voi tehdä suoraan verkossa tai soittamalla arkisin klo 7-12 välisenä aikana p. 050 382 1891.

Yhteyshenkilö: Lastenhoitotoiminnan koordinaattori Merja Pitkänen merja.pitkanen@mll.fi

Lisätietoja MLL:n sivuilla.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Ilomantsi, Kontiolahti, Joensuu, Liperi

Kaupunginosa / Kylä
Ilomantsi, Kontiolahti, Joensuu, liperi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä

Asiasanat

lastenhoito

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, perheet

Ikäryhmä

kaikenikäiset, leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.)