Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry, tukea ja toimintaa

07.01.2019 - 31.12.2020 / Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Joensuun seudun erilaiset oppijat ry

Toimintaa järjestetään

Joensuun Seudun Erilaiset Oppijat ry (JOSE) on paikallinen lukijärjestö, joka tarjoaa ohjausta ja tukea oppimisen haasteissa.

Luki- ja oppimisenohjaus

Päivystysajalla tiistaisin klo 13–17 tarjoamme lukineuvontaa sekä apuvälineohjausta ilman ajanvarausta. Muulloin tarjoamme ohjausta ajanvarauksella. Ota yhteyttä p. 044 282 0022  www.lukijose.fi

Oppimisen Olohuone

Voit tulla olohuoneeseen matalalla kynnyksellä, kokeilla sopisiko tämä sinulle. Olitpa työssä käyvä, työtön, opiskelija tai työelämän ulkopuolella, olet tervetullut. Sinulla ei tarvitse olla diagnoosia, oma kokemus tuen tarpeesta riittää. Asian ei tarvitse liittyä suoraan opiskeluun – moni on saanut apua arjen pulmiin, vaikkapa jonkun tekstin kirjoittamiseen tai sähköpostin liitetiedoston lähettämiseen!

Kun varaat ajan yksilöohjaukseen, voimme yhdessä miettiä, millä tavoin parhaiten tuemme oppimistasi. Meidät saa parhaiten kiinni tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Heli Kinnunen

puh. 044 282 0036

heli.kinnunen@lukijose.fi

Johanna Lyytikäinen
puh. 044 282 0019
johanna.lyytikainen@lukijose.fi

Miia Lund
puh. 044 282 0018
miia.lund@lukijose.fi

Yksilöohjausten lisäksi järjestämme maanantai-iltaisin oppimisen pajaa ja keskiviikkoiltapäivisin tiloja omaa työskentelyä varten. Toivomme, että käyt yksilöohjauksessa ennen näihin tuloa.

Kieli-, harrastus- ja opiskelutaitokurssit

Järjestämme säännöllisesti kevät- ja syyslukukausilla pienryhmäkursseja, joiden tarkoituksena on tukea erilaisia oppijoita niin kielten oppimisessa kuin harrastuksissa. Kurssit on suunnattu yli 15-vuotialle. Lisätietoja kursseista www.lukijose.fi/toiminta/kurssit

Nuoret erilaiset oppijat NEO

Nuorten toiminta (NEO-toiminta) on suunnattu alle 29-vuotiaille. Haluamme tukea tavoitteitasi tulla paremmaksi oppijaksi ja auttaa hyödyntämään voimavarojasi kokonaisvaltaisesti. Oppiminen ei ole vain kirjasta pänttäämistä, vaan oman kehon ja mielen kehittämistä. Nuorten toiminnassa pääset tutustumaan erilaisiin aktiviteetteihin rennossa seurassa. Luvassa mm. liikuntaa, leffailtoja ja retkiä – ideoidaan yhdessä! Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.
Lisätietoja: neo@lukijose.fi tai p. 044 282 0022

 

YHDISTYKSEN YHTEYSTIEDOT:

Osoite: Suvantokatu 20, 80100 Joensuu
info@lukijose.fi
p. 044 282 0022

Seuraa ilmoittelua kursseista ja vertaistoiminnasta nettisivuillamme

Ajankohtaiset kurssit voit katsoa osoitteesta www.lukijose.fi/toiminta/kurssit

Joensuun seudun erilaiset Oppijat ry Facebookissa

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys

Kohderyhmä

kaikille, opiskelijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen kaikille kursseille osoitteessa:

www.lukijose.fi/toiminta/kurssit