Joensuun seudun erilaiset oppijat ry, kevät 2020 kurssit

21.01.2020 - 26.05.2020 / Koulutus/seminaari, Muu ryhmämuotoinen tuki / Joensuun seudun erilaiset oppijat ry

Toimintaa järjestetään

 

Kurssien tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen nettisivuillamme: www.lukijose.fi/kurssit

Kielten kurssit:

Lukienglanti

Kurssilla opiskellaan englantia erilaisin toiminnallisin keinoin rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena on oppia ja muistutella perusasioita mieleen sekä rohkaista käyttämään kieltä. Kurssille voit osallistua oli englannin kielen taitosi mikä tahansa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista. Toteutuakseen kurssilla tulee olla vähintään 5 osallistujaa. 

 

Englantia opiskelijoille

Englannin kurssi opiskelijoille ja opintoihin pyrkiville. Kurssi antaa valmiuksia korkeakoulujen ammatillisiin ja akateemisiin kursseihin sekä ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen. Opiskelumenetelmät ovat toiminnallisia ja tukevat hyvin erilaisia oppimisen tapoja. Toteutuakseen kurssilla tulee olla vähintään 7 osallistujaa.

 

Jättekiva -ruotsin kurssi 
Ruotsin kurssi opiskelijoille ja opintoihin pyrkiville. Kurssi antaa valmiuksia korkeakoulujen ammatillisiin ja akateemisiin kursseihin sekä ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen. Kurssilla saat tukea peruskieliopin ja ruotsin sanaston hallintaan. Opiskelumenetelmät ovat toiminnallisia ja tukevat hyvin erilaisia oppimisen tapoja. Toteutuakseen kurssilla tulee olla vähintään 7 osallistujaa.

 

Venäjää vaivattomasti
Tule mukaan opiskelemaan venäjää mielenkiintoisin ja erilaisin keinoin. Kurssin aikana kerrytät sanastoa arkisissa tilanteissa selviytymiseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osallistumista. Toteutuakseen kurssilla tulee olla vähintään 5 osallistujaa.

 

Harrastekurssit:

Tanssi ja tanssi-improvisaatio
Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tanssi-improvisaatiosta. Tervetuloa tanssimaan, improvisoimaan, heittäytymään ja kuuntelemaan omaa kehoa. Tavoitteena on syventää kehotietoisuutta ja laajentaa oman liikkumisen mahdollisuuksia, mikä tukee muutakin oppimista. Toteutuakseen kurssilla tulee olla vähintään 7 osallistujaa. (TÄYNNÄ)

 

Kädentaidot
Kädentaitoja monipuolisesti erilaisille oppijoille. Kädentaidot-kurssilla tutustutaan erilaisiin taiteen tekemisen ja itsensä ilmaisemisen muotoihin. Toteutuakseen kurssilla tulee olla vähintään 7 osallistujaa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista.

 

Muut oppimisen kurssit: 

Tsemppiä opintoihin työpajat

Työpajoja oppimisen tueksi. Tule kehittämään omia oppimistaitojasi ja oppimisen menetelmiä sekä tutustumaan erilaisiin oppimisen apuvälineisiin. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan. Toteutuakseen työpajassa tulee olla vähintään 3 osallistujaa.

 

Kirjoittamisen paja

Pajassa etsitään ratkaisuja erilaisiin kirjoitustöihin, kuten opinnäytetyö, gradu tai essee. Tarjolla on tietoa, tukea ja toimintaa, helpottamaan kirjoittamisen prosessia. Olet tervetullut mukaan ilman vaatimuksia, velvoitteita tai maksua. Ota työsi ja mahdollinen tietokoneesi mukaan ja tule kanssamme viilaamaan tekstiä! Tapahtuma toteutuu, jos osallistujia on vähintään 3.

 

BUJO-lauantai

Mukaan tarvitset oman bujoiluun sopivan vihkon. Bujo on persoonallinen ja värikäs tapa hallita arkea, töitä ja opiskelua. Bujo auttaa seuraamaan työskentelysi etenemistä ja motivaation löytämistä. Toteutuakseen työpajassa tulee olla vähintään 4 osallistujaa.

 

 

Osoitteet

  • Suvantokatu 20, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Suvantokatu 20, Joensuu, Suomi

Teemat

opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys

Avainsanat

kurssit

Kohderyhmä

kaikille, opiskelijat

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

Satu Niiranen: satu.niiranen(a)lukijose.fi, p. 044 282 0034

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

www.lukijose.fi/kurssit