Joensuun Seudun Diabetes ry:n perhekerho

01.01.2019 - 31.12.2021 / Harrasteryhmä, Vertaisryhmä, Virkistys / Joensuun Seudun Diabetes ry

Toimintaa järjestetään

Joensuun Seudun Diabetes ry tarjoaa vertaistukea, toimintaa, tietoa ja edunvalvontaa Joensuun seudun diabeetikoille ja heidän perheilleen.

Perhekerho

Vertaistukea perheille ja lapsille
Perhekerho järjestää kerran kuukaudessa koko perheen kerhoillan, jossa voi tavata muita samassa tilanteessa olevia perheitä keskustellen arkeen ja diabetekseen liittyvistä asioista ja lapset pääsevät tapaamaan muita diabeetikkolapsia. Näin koko perhe voi saada arvokasta vertaistukea sekä uusia vinkkejä ja kokemuksia diabeteksen hoitoon.Tapaamispaikka on yleensä perhekerholaisten kotona ja välillä myös tapaamme sovitussa paikassa keskustassa.

Tapahtumista virkistystä ja uutta puhtia

Perhekerho järjestää vuosittain myös muutamia muita tapahtumia, joissa diabeetikkoperheet pääsevät tapaamaan esim. liikunnan, retkien ja muun virkistävän toiminnan merkeissä. Mahdollisista tapahtumista löytyy lisätietoa kalenterista.


Perhekerhon kerhoillat

Perhekerho järjestää kerran kuukaudessa koko perheen kerhoillan, jossa voi tavata muita samassa tilanteessa olevia perheitä keskustellen arkeen ja diabetekseen liittyvistä asioista, ja samalla lapset pääsevät tapaamaan muita diabeetikkolapsia. Näin koko perhe voi saada arvokasta vertaistukea sekä uusia vinkkejä ja kokemuksia diabeteksen hoitoon.

Kerhoiltojen ajankohta ja paikka löytyy yhdistyksen internet-sivuilta www.joensuundiabetes.fi

Perhekerho järjestää vuosittain perheleirin ja myös muutamia muita tapahtumia, joissa diabeetikkoperheet pääsevät tapaamaan esim. liikunnan, retkien ja muun virkistävän toiminnan merkeissä.

Yhdistyksen nettisivut: www.joensuundiabetes.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Teemat

kansanterveys, lapsuus ja perhe-elämä, sairastaminen, sosiaali ja terveys

Avainsanat

diabetes, vertaistuki, kerhot

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)