Joensuun seudun diabetes ry:n kerhot

01.01.2017 - 31.12.2018 / Harrasteryhmä, Vertaisryhmä, Virkistys / Joensuun Seudun Diabetes ry

Toimintaa järjestetään

Vertaistukea, toimintaa, tietoa ja edunvalvontaa Joensuun seudun diabeetikoille ja heidän perheilleen.

 

Perhekerhon kerhoillat

Perhekerho järjestää kerran kuukaudessa koko perheen kerhoillan, jossa voi tavata muita samassa tilanteessa olevia perheitä keskustellen arkeen ja diabetekseen liittyvistä asioista, ja samalla lapset pääsevät tapaamaan muita diabeetikkolapsia. Näin koko perhe voi saada arvokasta vertaistukea sekä uusia vinkkejä ja kokemuksia diabeteksen hoitoon.

Kerhoiltojen ajankohta ja paikka löytyy yhdistyksen internet-sivuilta www.joensuundiabetes.fi tai kerholaisten facebook-sivuilta.
Perhekerho järjestää vuosittain perheleirin ja myös muutamia muita tapahtumia, joissa diabeetikkoperheet pääsevät tapaamaan esim. liikunnan, retkien ja muun virkistävän toiminnan merkeissä.

Perhekerhon tapahtumista tiedotetaan yhdistyksen internet-sivuilla www.joensuundiabetes.fi sekä kerholaisten facebook-sivuilla.

Yhteyshenkilö Mervi Kolehmainen, 050 490 4533, mervi.h.kolehmainen@gmail.com

 

Nuorten kerho Nuorten kerhon toiminta on suunnattu 10 vuotta täyttäneille diabeetikoille. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan kerholaisten toiveiden mukaisesti. Kerhon toiminnasta tiedotetaan Joensuun diabetesnuoret -facebook-sivuilla. Käy siis tykkäämässä, jotta pysyt ajan tasalla.

Yhteyshenkilö Cia Päivänurmi, 050 533 1247, cia.paivanurmi@windowslive.com

 

Eläkeläisten kerho Diakot Diakot kerhon ohjelmaan kuuluvat keskustelut ajankohtaisista asioista joko kerholaisten kanssa keskenään tai kutsutun asiantuntijan alustuksen pohjalta. Kerho kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa yhdistyksen toimistolla. Kesäisin kokoontumiset ovat tauolla.

Vuoden varrella käymme tutustumassa Joensuun ja lähiympäristön kiinnostaviin kohteisiin. Teemme myös yhteistyötä Näkövammaisten ry:n kanssa kävelyn merkeissä kaksi kertaa vuodessa.

Yhteyshenkilö Hillevi Invenius, 040 551 2607, hillevi.invenius@gmail.com

 

Karjala-jaosto Yhdistys on vuosien varrella ollut mukana useammassa lähialuehankkeessa joko osatoimijana tai partnerina. Vuoden aikana toteutamme 1-2 tapaamista Venäjän Karjalan yhdistys- ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lähialuetoiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan Cia Päivänurmeen.

 

Joensuun Seudun Diabetes ry toimii luottamushenkilöiden ja vapaaehtoisten voimin, joten toimintamme on varsin Joensuu-painotteista. Jos olet kiinnostunut toiminnan järjestämisestä esim. entisillä liitosalueilla tai ympäryskunnissa, otathan yhteyttä!

 

Yhdistyksen toimisto: Kalevankatu 23 C, Joensuu (käynti sisäpihan puolelta C-rapun vierestä). Toimisto avoinna 2-3 krt/kk yhdistyksen tapahtumien yhteydessä. Voit halutessasi sopia toimistolla käynnin myös muuna aikana. Toimistolla myynnissä diabeteksen hoitoon liittyvää materiaalia, kuten rannekkeita ja erilaisia oppaita.

Puh. 045 235 1600, info@joensuundiabetes.fi

 

Yhdistyksen puheenjohtaja Cia Päivänurmi, 0505331247, cia.paivanurmi@windowslive.com

Nettisivut: www.joensuundiabetes.fi

Teemat

eläkeläistoiminta, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, sairastaminen

Avainsanat

diabetes, vertaistuki, kerhot

Kohderyhmä

läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat, potilaat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu