ePerheentalo – verkkotoimintaa vanhemmille

01.01.2021 - 31.12.2021 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Verkossa tapahtuva toiminta, Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Joensuun Perheentalo

Toimintaa järjestetään

Perheentalotoimintaa on myös verkossa. Verkossa voit tutustua toisiin vanhempiin ja olla yhteydessä Perheentalojen työntekijöiden kanssa kotoa käsin. Verkossa saat myös tietoa erilaisista lapsiperheitä koskevista asioista ja voit kysyä perheiden kanssa työskenteleviltä ammattilaisilta sinua mietityttävistä perhe-elämän asioista.

VANHEMPIEN KOHTAAMISPAIKKA VERKOSSA
Kohtaamispaikka on avointa toimintaa kaikille vanhemmille, jotka kokevat tarvetta kohdata muita vanhempia etäyhteyksien avulla. Paikalla on myös Perheentalojen työntekijöitä. Kohtaamispaikassa voit jakaa itsellesi ajankohtaisia asioita, saada niihin liittyviä vinkkejä ja kokemuksia sekä tietoa niin muilta kohtaamispaikan osallistujilta kuin työntekijöiltä.

PERHEENÄ SUOMESSA -RYHMÄ
Haluatko tulla tapaamaan muita vanhempia ja keskustella lapsiperheiden asioista yhdessä suomeksi? Perheenä Suomessa -ryhmä (entiseltä nimeltään Puhutaan suomea -ryhmä) on muualta Suomeen muuttaneille vanhemmille suunnattua ryhmätoimintaa. Ryhmässä keskustellaan suomeksi erilaisista lapsiperheitä koskettavista asioista ja harjoitellaan suomen kieltä viikoittain järjestettävissä videotapaamisissa.

AAMUKAHVIT JA ASIAA ETÄLÄHETYKSET
Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksia voi seurata nyt myös etänä! Ajankohtaisen tiedon Aamukahveista löydät Perheentalon verkkosivuilta ja Instagramista @joensuunperheentalo.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA PERHE-ELÄMÄSTÄ VIDEOSARJA
Voit lähettää meille kysymyksiä liittyen sinua askarruttaviin perhe-elämän kysymyksiin. Me etsimme kysymyksiin vastauksia yhdessä perheiden parissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa ja vastaamme kysymyksiin videomuodossa YouTubessa.

Vastausvideot YouTubessa: https://bit.ly/vastausvideo
Kysymyksen lähetys: https://bit.ly/lähetäkysymys

 

Tarkempia tietoja Perheentalon verkkotoiminnoista saat verkkosivuiltamme: https://joensuunperheentalo.yhdistysavain.fi/eperheentalo/

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Valtakunnallinen

Kunta
Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, kotoutuminen, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, verkkovertaistuki, vertaistuki, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

asiakkaat, maahanmuuttajat ja pakolaiset, perheet

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Hinta

Tapahtuma on maksuton