ePerheentalo – verkkotoimintaa vanhemmille

01.01.2021 - 31.12.2022 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Verkossa tapahtuva toiminta, Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Joensuun Perheentalo

Toimintaa järjestetään

Ke
14-15
To
13-14

Perheentalotoimintaa on myös verkossa. Verkossa voit tutustua toisiin vanhempiin ja olla yhteydessä Perheentalojen työntekijöiden kanssa kotoa käsin. Verkossa saat myös tietoa erilaisista lapsiperheitä koskevista asioista ja voit kysyä perheiden kanssa työskenteleviltä ammattilaisilta sinua mietityttävistä perhe-elämän asioista.

AAMUKAHVIT JA ASIAA ETÄLÄHETYKSET keskiviikkoisin klo 10-11.15 (8.9.2021 alkaen)

Osaa Joensuun Perheentalolla järjestettävistä Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksista voi seurata etäyhteydellä Pelastakaa Lasten YouTube -kanavalla. Tilaisuuksissa eri asiantuntijat kertovat teemoista liittyen lapsiperheiden arkeen. Seuraajilla on mahdollisuus esittää asiantuntijoille kysymyksiä lähetyksen aikana. Tarkemmin tulevista etälähetysten aiheista voit lukea Perheentalon verkkosivuilta.

PERHEENÄ SUOMESSA -RYHMÄ keskiviikkoisin 1.9.-24.11.2021 klo 14-15.

Haluatko tulla tapaamaan muita vanhempia ja keskustella lapsiperheiden asioista yhdessä suomeksi? Perheenä Suomessa -ryhmä (entiseltä nimeltään Puhutaan suomea -ryhmä) on muualta Suomeen muuttaneille vanhemmille suunnattua ryhmätoimintaa. Ryhmässä keskustellaan suomeksi erilaisista lapsiperheitä koskettavista asioista ja harjoitellaan suomen kieltä viikoittain järjestettävissä videotapaamisissa.

VANHEMPIEN KOHTAAMISPAIKKA VERKOSSA torstaisin 2.9.-25.11.2021 klo 13-14!

Kohtaamispaikka on avointa toimintaa kaikille vanhemmille, jotka kokevat tarvetta kohdata muita vanhempia etäyhteyksien avulla. Paikalla on myös Perheentalojen työntekijöitä sekä vierailevia asiantuntijoita keskustelemassa erilaisista lapsiperheitä koskettavista aiheista. Kohtaamispaikassa voit jakaa itsellesi ajankohtaisia asioita, saada niihin liittyviä vinkkejä ja kokemuksia sekä tietoa niin muilta kohtaamispaikan osallistujilta kuin työntekijöiltä.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA PERHE-ELÄMÄSTÄ VIDEOSARJA
Voit lähettää meille kysymyksiä liittyen sinua askarruttaviin perhe-elämän kysymyksiin. Me etsimme kysymyksiin vastauksia yhdessä perheiden parissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa ja vastaamme kysymyksiin videomuodossa YouTubessa.

Tällä hetkellä emme ota vastaan uusia kysymyksiä.

Pääset katsomaan kaikki vastausvideomme täältä:
https://bit.ly/vastausvideo

 

Tarkempia tietoja Perheentalon verkkotoiminnoista saat verkkosivuiltamme: https://joensuunperheentalo.yhdistysavain.fi/eperheentalo/

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Valtakunnallinen

Kunta
Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, kotoutuminen, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, verkkovertaistuki, vertaistuki, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

asiakkaat, maahanmuuttajat ja pakolaiset, perheet

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Hinta

Tapahtuma on maksuton