Endometrioosiyhdistys ry:n vertaistuki ja tukihenkilöt

01.01.2018 - 31.12.2019 / Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki

Toimintaa järjestetään

Endometrioosia sairastavien vertaistukiryhmä

Vertaistukiryhmissä kävijät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan elämästä endometrioosin kanssa muiden vastaavassa tilanteessa elävien kanssa. Yhteiset kokemukset yhdistävät ja ryhmissä vallitsee yleensä voimakas yhteenkuuluvuuden ja tuen ilmapiiri. Monille endometrioosia sairastaville tapaaminen voi olla ensimmäinen kerta, kun joku muu tietää täsmälleen, miltä itsestä tuntuu.

Ryhmät ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille asuinpaikkakunnasta riippumatta. Ryhmän toimintaan voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen yhdistykseen liittymistä. Ota yhteyttä Joensuun ryhmän vetäjään sähköpostilla
joensuu@endometrioosi.fi.

 

Tukihenkilötoiminta

Endometrioosiyhdistyksellä on lisäksi tukihenkilötoimintaa jos tuntuu, että kaipaat henkilökohtaista vertaistukea. Ota yhteyttä sähköpostilla vertaistuki@endometrioosi.fi. Lisäksi endometrioosiyhdistyksen tukihenkilö, jolla on omakohtainen kokemus endometrioosista, päivystää keskiviikkoisin klo 19–21 numerossa 050 380 6715. Häneltä saat apua, tukea ja lisätietoja sairaudesta sekä yhdistyksestä. Tukipuhelin toimii kaikkien endometrioosia sairastavien tukena.

 

Yhdistyksen nettisivut: www.endometrioosiyhdistys.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Teemat

sairastaminen

Avainsanat

vertaistuki, endometrioosi, vertaisryhmät, sairastuminen

Kohderyhmä

jäsenet

Ikäryhmä

kaikenikäiset