Taito Pohjois-Karjala Ry

Taito Pohjois-Karjala ry:n toiminta-ajatus on käsityön edistäminen ja vahvistaminen elinkeinona, kulttuurina ja taitona. Ydinasiat ovat vuosikymmenten kuluessa säilyneet, mutta toimintatapojen muuttaminen, muokkaaminen ja kehittäminen ovat edelleen tärkeitä. Yhdistyksen tehtävänä on olla linkki menneisyyden ja tulevaisuuden välillä. Yhdistys säilyttää vanhoja työtapoja ja perinteitä sellaisenaan, mutta myös kehittää uutta, vahvaa 2010-luvun käsityöperinnettä sen rinnalla.

Taitokeskukset Ilomantsissa, Joensuussa, Lieksassa ja Tohmajärvellä tarjoavat harrastajille ja ammattilaisille monipuoliset mahdollisuudet kehittää taitojaan ja tutustua käsityöperinteeseen. Palveluihimme kuuluu mm. lyhyt kurssit iltaisin ja viikonloppuisin, kerhot ja pajat sekä mahdollisuus kangaspuilla kudontaan. Taitokeskukset ovat myös hyviä matkailukohteita. Ne heijastavat paikalliskulttuuria ja kertovat oman alueensa taidoista. Taitokeskuksista on saatavilla myös laadukkaita tuotteita ja käsityömateriaaleja.

Taitobussi tarjoaa asiakasläheistä kurssipalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Kurssia varten tarvitaan vain viisi osallistujaa ja Taitobussin käsityöneuvoja tulee luoksenne ohjaamaan sen. Kurssipaikaksi sopii kylä- tai seurojentalo tai vaikka oma kotisi. Taitobussin kurssien hinnat ovat samat kuin Taitokeskuksissamme.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide, harrastus ja vapaa-aika, käden taidot

Asiasanat

tilan vuokraus, matkailu, kahvila, käsityö, harrastustoiminta

Kohderyhmä

asiakkaat, ammattilaiset ja asiantuntijat, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Taitokortteli

    Koskikatu 1, 80100 Joensuu

Yhteystiedot

Sähköposti:
toimisto@taitopohjoiskarjala.fi
Puhelin: 050 315 6942

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Lieksa, Ilomantsi, Liperi, Kontiolahti, Outokumpu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu (keskusta), Joensuu

Taitokortteli

Koskikatu 1, 80100 Joensuu, Suomi