Suomen Migreeniyhdistys ry:n Joensuun vertaisryhmä

Migreeni on aikuisiän tavallisin neurologinen sairaus. Se koskee joka kymmenettä suomalaista. Pysyäkseen täysipainoisesti työelämässä ja säilyttääkseen sosiaaliset kontaktinsa migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä sairastavat tarvitsevat paitsi pätevää lääketieteellistä hoitoa, myös ohjausta ja neuvontaa.

Yhdistyksen tarjoama vertaistuki auttaa arjen karikoissa. Samat ongelmat toistuvat migreeniä sairastavien elämässä. Joku on jo voinut ratkaista niitä omalla kohdallaan ja on valmis neuvomaan muita. Vertaistoiminnan paras puoli on se, että toinen migreeniä sairastava todellakin ymmärtää, mitä toinen tarkoittaa.

  • Migreeniyhdistys valvoo jäsenistönsä etuja ja toimii asiantuntijana migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä koskevissa asioissa.
  • Yhdistys vaikuttaa päänsärkyjä koskevan tutkimuksen ja kuntoutuksen kehittymiseen yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.
  • Yhdistys lisää tietämystä päänsärkysairauksista sekä niitä sairastavien että muun väestön ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

sairastaminen, sosiaali ja terveys

Asiasanat

vertaistuki, migreeni, sosiaali- ja terveys, päänsärky, päänsärkysairaudet

Kohderyhmä

potilaat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
migreeni.joensuu@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Suomen Migreeniyhdistys ry

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen, Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu