Savo-Karjalan luomuyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää terveellisen, luonnonmukisesti viljeltyjen elintarvikkeiden tuotantoa. Yhdistys valvoo luomuviljelijöiden ja tuottajien etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys seuraa alan taloudellista kehitystä ja lainsäädäntöä sekä tekee näihin liittyviä aloitteita, esityksiä ja lausuntoja.

Yhdistys ohjaa ja neuvoo jäseniään luonnonmukaiseen tuotantoon liittyvissä asioissa järjestämällä kokouksia, neuvontatilaisuuksia ja koulutusta sekä laatimalla tarvittavia asiaa koskevia selvityksiä. Yhdistys voi liittyä jäseneksi katsomiinsa järjestöihin ja yhdistyksiin. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia, omistaa toimintaansa varten tarpeellista kiinteää omaisuutta sekä toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräystä. Yhdistyksen toiminta-alueena on Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat.

Yhdistys toimii kumppanina erilaisissa alan tapahtumissa sekä järjestää jäsenilleen kerran vuodessa ajankotaisen seminaarin. Osallistutaan valtakunnallisille Luomupäiville. Luomukoulutuksissa markkinoimme yhdistystoimintaa ja edunvalvontaa. Yhdistyksen kotisivuilla ja fb-sivuille nostamme ajankohtaisia asioita jäsenistöllemme tiedoksi sekä luomme kontakteja kuluttajiin luomutietouden lisäämiseksi. Lähi- ja luomuruoka-päivällä kauppatapahtumissa olemme kumppanina markkinoimassa kuluttajille luomuelintarvikkeita. Osallistumme elintarvikehankkeisiin kumppanina ja edistämme luomutuotteiden kysyntää.

 


Toimiala

Yhdistys, Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset

Teemat

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous

Asiasanat

elintarvikkeet, luomuyhdistys, savo-karjala

Kohderyhmä

kaikille, jäsenet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Salahmintie 759, 74840 Koppeloharju

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
hannutkamarainen@gmail.com
Puhelin: 040 5152161

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo

Kunta
Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo

Postiosoite

Salahmintie 759, 74840 Koppeloharju