Pohjois-Karjalan urheiluratsastajat ry

POHJOIS-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Aktiivinen, hyvän hengen seura

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat Ry on perustettu 30.12.1988. Seuran perustamisen kantava ajatus oli profiloitua kilparatsastajien seuraksi. Tätä nykyä P-KUR ry:ssä on yli 200 jäsentä, jotka ovat niin harrastajia kuin kilparatsastajiakin. Seuran toiminnan tarkoitus on mahdollistaa ja parantaa ratsastuksen harrastamiseen, valmentautumiseen ja kilpailutoimintaan tarvittavia olosuhteita. Myös muita ratsastusurheiluun liittyviä toimintoja pyritään kehittämään ja toteuttamaan. Seuran toimintaa suunnataan tasapuolisesti koko jäsenistölle.

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajien toiminta ei keskity minkään yhden tallin yhteyteen, vaan jäsenistöä on ympäri Pohjois-Karjalaa. Seuralla on Lehmon Jokirannassa toimitalo sekä iso ulkokenttä. P-KUR tarjoaa jäsenilleen käyttöönsä myös Jokirannan maastoradan, kattavan estekaluston sekä kouluradan aidat.

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat järjestää runsaasti kilpailuita ja muita tapahtumia.
Seuran toiminnan kannalta on tärkeää saada koulutettuja toimihenkilöitä eri tehtäviin. Halukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua SRL:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Koulutuksia pyritään järjestämään myös Pohjois-Karjalan alueella. Kansallista tai aluekilpailulupaa hakeville järjestetään sääntökoulutustilaisuus aina vuoden alussa. Tarpeen mukaan järjestetään myös muita koulutustilaisuuksia yhteisesti kiinnostavista ja tarpeellisista aiheista.

Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajat järjestää aktiivisesti valmennuksia. Vierailevia huippuluokan valmentajia käy Pohjois-Karjalassa säännöllisesti, ja lisäksi seuralla on useampi paikallinen koulutettu valmentaja ja ratsastuksen opettaja.
Seuran tiedottaminen tapahtuu nettisivujemme, Instagramin ja Facebook-ryhmän kautta. Jos kiinnostuit seuratoiminnasta, seuraa tiedotusta näistä foorumeista tai ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin!


Toimiala

Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta

Asiasanat

ratsastus, kilparatsastus, ratsastusvalmennus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Yhteystiedot

Sähköposti:
-

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Instagram
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Kontiolahti

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Kontiolahti