Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry kuuluu itäiseen sydänalueeseen, ja sen toiminta-alueena on Pohjois-Karjalan maakunta, Heinäveden kunta sekä Savonlinnan kaupunkiin kuuluvat Kerimäki, Punkaharju ja Savonranta. Piirin jäseninä on 19 aktiivista Sydänyhdistystä, joissa toimii 4635 jäsentä.

Sydänpiiri toimii yhteistyössä alueen Sydänyhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa pohjoiskarjalaisten sydänterveyden edistämiseksi.

Sydänpiiri tukee edelleen paikallisia sydänyhdistyksiä liikunnallisten ja toiminnallisten ryhmien toteutumisessa vuosittain tehtävien toimintasuunnitelmien mukaisesti STEA:n toimintatonnin avulla. Tavoitteena on mielekäs tekeminen, motivaation lisääntyminen itsehoitoon ja arkiliikuntaan, osallisuuden ja psykososiaalisen toimintakyvyn edistäminen kunkin sydänyhdistyksen oman toimintasuunnitelman ja talousarvion pohjalta. Sydänpiiri myöntää yhdistyksille todennettujen kustannuksen mukaisesti tukea ko. toimintaan.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

sosiaali ja terveys, sairastaminen, kansanterveys

Asiasanat

sydän- ja verisuonisairaudet, sydänterveys, pohjois-karjala, sydänpiiri, sydänyhdistys

Kohderyhmä

potilaat, läheiset ja omaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Siltakatu 10a 16, Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
pohjois-karjala@sydan.fi
Puhelin: 044-339 7339

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Ilomantsi, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Postiosoite

Siltakatu 10a 16, Joensuu, Suomi