Pohjois-Karjalan elokuvayhdistys ry

Pohjois-Karjalan elokuvayhdistys ry:n (PKEY) tarkoituksena on edistää elokuvakulttuuria ja -kasvatusta Pohjois-Karjalassa. Yhdistys järjestää erilaisia elokuvatapahtumia ja -näytöksiä sekä työpajoja. Yhdistys myös neuvoo elokuvaan liittyvissä kysymyksissä, luo kontakteja ja tekee tiedotustyötä.

Yhdistyksen kotipaikkana on Joensuu. Vaikka valtaosa elokuvatapahtumista keskittyykin Joensuuhun, toiminnalla pyritään kattamaan koko Pohjois-Karjalan alue. Elokuvayhdistys haluaa toiminnallaan tavoittaa alueen kaikki ikä- ja sosiaaliryhmät.

Elokuvayhdistys tekee yhteistyötä kulttuurialan toimijoiden kanssa paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Joensuun kaupunki, Karelia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, Joensuun Popmuusikot ry, alueelliset elokuvakeskukset, elokuvafestivaalit ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI). PKEY on osa Suomen alueellisten elokuvakeskusten verkostoa. Yhdistyksellä on yksi kokopäiväinen työntekijä, elokuvasihteeri. Toiminnassa on lisäksi mukana osa-aikainen tapahtumatuottaja, kiertävien näytösten työntekijä, tapahtumakohtaisia työntekijöitä sekä vapaaehtoisia.


Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi

Toimiala

Muu, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide

Asiasanat

elokuva, art house -elokuva, ajankohtaiset elokuvat, dokumenttielokuva, elokuvafestivaali, elokuvahistoria, elokuvakasvatus, elokuvaklassikko, elokuvakerho, elokuvakulttuuri, elokuvaklassikot, elokuvanäytös, ilmaiselokuvat, elokuvanystävät, elokuvat, filmi, elokuvat, elokuvatapahtuma, elokuvayhdistys, elokuvayhteistyö, harraste-elokuvat, lyhytelokuva, nuortenelokuvat, pohjoismainen elokuva, venäläinen elokuva, pohjoismaiset elokuvat, uutuuselokuvat, taide, taide ja kulttuuri

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Tulliportinkatu 14, 80130 Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
jarkko.kuittinen@gmail.com
Puhelin: 0405751082

Lisätietoa verkossa

PKEY:n kotisivut

PKEY:n Facebook-sivu
PKEY:n Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Tulliportinkatu 14, 80130 Joensuu, Suomi