Pielisen SuloSointu ry

Yhdistys on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kehittyä laulamisessa. Tavoitteenamme on järjestää jäsenille monipuolista toimintaa sekä järjestää yleisölle erilaisia tapahtumia.

Liity jäseneksi.

Meidät voi kutsua/tilata esiintymään ja järjestämään karaokea sekä yksityisiin että yleisiin tilaisuuksiin. Olemme olleet mukana mm. Paletti-hankkeessa ja syntymäpäivillä. Olemme olleet pitämässä ravintoloissa karaokeiltoja ja kilpailuja ympäri Pohjois-Karjalaa.

Pielisen SuloSointu ry:n toiminnan tarkoitus:

Yhdistyksen tarkoituksena on lauluharrastustoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen jäsentensä keskuudessa. Yhdistys pyrkii antamaan jäsenilleen voimia arkeen harrastuksen myötä sekä edistää myös muualla kuin pubeissa karaoketaustoin järjestettävää lauluharrastusta.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:
1. Järjestää harjoituksia, kursseja, konsertteja ja kilpailuja
2. Järjestää karaokeiltoja, sekä pelkästään jäsenille, että muille laulamisesta innostuneille, harjoituksia, esiintymisvalmennusta, laulunopetusta, kilpailuja, sekä mahdollisesti muita huvi- ja juhlatilaisuuksia tarpeen mukaan.
3. On yhteistyössä muiden vastaavanlaisten musiikkiyhdistysten kanssa
4. Harjoittaa tarkoituksenmukaista julkaisutoimintaa.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi:
Kantaa jäsenmaksuja, ottaa vastaan lahjoituksia, omistaa tai vuokrata toimintaansa varten tarpeellista kiinteää ja irtainta omaisuutta, voi toimeenpanna asianmukaisen luvan saatuaan rahankeräyksiä, arpajaisia ja huvitilaisuuksia ja julkaista omia äänitteitä ja muita AV-tuotteita.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, kulttuuri ja taide, myynti ja markkinointi, talkoot, tapahtuma, tempaus, teemapäivät ja -viikot, virkistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Asiasanat

ajanviete, ajanvietettä, ajanvietto, aikuiset, karaoke, lapset, lapset ja nuoret, yhteislaulu, musiikki, laulu, elävä musiikki

Kohderyhmä

eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, lapset ja nuoret, miehet, naiset, pariskunnat, perheet, työttömät, vapaaehtoiset, vammaiset ja invalidit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Pielisen SuloSointu ry

    Havukantie 12, 75500 Nurmes

Yhteystiedot

Kotikunta: Nurmes
Sähköposti:
pielisensulosointu@gmail.com
Puhelin: +358469511353

Lisätietoa verkossa

Pielisen SuloSointu ry -kotisivu

Facebook-sivu
Sulo&Sointu -kilpailusivu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Nurmes, Lieksa, Kuhmo, Juuka, Valtimo, Kajaani, Kaavi

Kaupunginosa / Kylä
Nurmes, Lieksa

Pielisen SuloSointu ry

Nurmes, Suomi