Outokummun Voimistelu ja Liikunta ry

Outokummun Voimistelu ja Liikunta ry, (tuttavallisesti Ovela) on 68-vuotias seura. Olemme Suomen Voimisteluliiton jäsenseura.

Seuramme toiminnan perusidea on kehittää, ylläpitää ja edistää monipuolista, terveyttä ylläpitävää liikuntaharrastusta. Seuramme on matalankynnyksen seura, joka on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja omasta hyvinvoinnistaan.

Seuran toiminnassa on mukana n. 250 jäsentä, joiden ikähaitari on 3-85 vuotta. Lajitarjontaamme kuuluvat kuntojumppien lisäksi muun muassa shindo, lavis, kuntotanssi, lihaspump, tuolijumppa, gymstick, zumba. Pienemmille seuramme tarjoaa lasten liikkistä.

Liikunnan iloa viedään yli kuntarajojen, sillä toimintaa on myös Polvijärvellä. Seuramme liikuttaa viikon aikana yhteensä seitsemäätoista ryhmää Outokummussa ja Polvijärvellä.

Liikuntaryhmiimme voi osallistua kertamaksulla, 10-kerran kortilla tai kausikortilla. Syyskauden ryhmät alkavat syyskuussa ja loppuvat joulukuun puolessa välissä. Kevätryhmät käynnistyvät tammikuussa ja päättyvät huhtikuussa.

Tervetuloa mukaan meidän Ovelaan seuraan!


Toimiala

Yhdistys, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta

Avainsanat

terveys, liikunta, harrastustoiminta, nuoret, lapset, ikäihmiset, tanssit

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Outokumpu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Outokumpu
Sähköposti:
ovela.pj@gmail.com
Puhelin: 050 3210087

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivu

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Outokumpu, Polvijärvi

Kaupunginosa / Kylä
Outokumpu

Postiosoite

Outokumpu, Suomi