Nurmeksen Zonta-kerho ry

Nurmeksen Zonta-kerho on osa kansainvälistä Zonta International (ZI) palvelujärjestöä, joka edistää sukupuolten tasa-arvoa ja ehkäisee naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa. Zontat antavat aikaansa, taitojaan ja taloudellista tukeaan Zontan paikallisten ja kansainvälisten palveluohjelmien toteuttamiseen sekä välittävät tietoa vuosittain haettavina olevista kansainvälisistä stipendeistä ja palkinto-ohjelmista.

Nurmeksessa olemme tukeneet stipendeillä vuoden ensimmäistä tyttövauvaa, tyttöjen harrastustoimintaa ja ylioppilas- tai ammattitutkinnon suorittanutta vuosittain. Yhdessä muiden yhdistysten ja paikallistoimijoiden kanssa olemme järjestäneet yleisötapahtumia kuten kuorokonsertteja ja yleisöluentoja terveydestä ja turvallisuudesta.

Näillä tilaisuuksilla lisäämme tietoisuutta meille tärkeistä asioista ja keräämme varoja paikallisiin ja kansainvälisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin. Varoja hankitaan myös osallistumalla erilaisiin myyjäisiin, joihin myyntituotteita valmistetaan usein yhdessä. Ylläpidämme myös Tyttöjen puistoa Nurmeksessa.

Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa elokuusta toukokuuhun, kuukauden ensimmäisenä torstaina. Kokouksiin voi osallistua tarvittaessa myös etänä.

Vuoden 2022 mittaan yhdistyksemme toiminta laajeni koko Pohjois-Karjalaan. Nimi tulee muuttumaan sen myötä aikanaan.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Naisyhdistykset

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, demokratia ja ihmisoikeus, kerhot, keräykset ja avustustoiminta, tapahtuma, tempaus, yleisötilaisuudet, vaikuttaminen

Asiasanat

naisasia, tasa-arvo

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille, naiset

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • Nurmeksen Zonta-kerho

    Opistontie 7, 75970 Nurmes, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
zonta.nurmes@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Nurmeksen Zonta-kerho

Nurmeksen Zonta-kerhon Facebook-sivu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Nurmes, Lieksa, Joensuu, Valtimo

Nurmeksen Zonta-kerho

Opistontie 7, 75970 Nurmes, Suomi