Nuorisoseura Motora ry

Motora on nuorisoseura, joka järjestää kansantanssin opetusta Joensuussa. Motora tarjoaa yhteisöllistä, korkeatasoista ja kasvatuksellista harrastustoimintaa, painopistealueena karjalainen kansantanssi ja -musiikki. Toimintaan kuuluu olennaisena osana esiintyminen ja erilaisiin tanssitapahtumiin osallistuminen. Motora myös tuottaa uusia tanssiproduktioita uudistaen ja kehittäen kansantanssia tässä päivässä ja yleisöä palvellen. Motoran toiminnassa on mukana noin 130 lasta, nuorta ja aikuista.

Seurassa toimii 11 lasten, nuorten ja aikuisten kansantanssiryhmää. Ryhmien ohjauksesta vastaavat tanssinopettajat sekä koulutetut kansantanssiohjaajat ja vierailevat tanssinopettajat ja koreografit. Tanssisäestyksistä huolehtii Motoran oma Rälläkkä-yhtye, joka taidokkaalla soitollaan varmistaa askelten osumisen kohdalleen ja esiintymisten hyvän tunnelman.

Motoran ryhmät esiintyvät paljon niin kotiseudulla kuin valtakunnallisilla ja kansainvälisilläkin festivaaleilla. Ryhmät ovat menestyneet hyvin kansantanssiryhmien valtakunnallisissa luokittelutilaisuuksissa. Toimintavuonna 2018-2019 Motoralla oli noin 60 eri esiintymistilaisuutta ja näissä esityksissä yleisönä 15 000 katsojaa.

 

 


Toimiala

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

harrastukset, nuorisoseura, motora, kansantanssi, kansanmusiikki

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Papinkatu 5, Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
info@motora.fi
Puhelin: 044-3577 011

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Facebook
Instagram
Youtube

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Postiosoite

Papinkatu 5, Joensuu, Suomi