Nuorisoseura Motora ry

Motora on nuorisoseura, joka järjestää kansantanssin taiteen perusopetusta ja kansanmusiikin opetusta Joensuussa. Motora tarjoaa monipuolista, yhteisöllistä ja tavoitteellista harrastustoimintaa, painopistealueena karjalainen kansantanssi ja -musiikki. Toimintaan kuuluu olennaisena osana esiintyminen ja erilaisiin tanssitapahtumiin osallistuminen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Motora myös tuottaa uusia tanssiproduktioita uudistaen ja kehittäen kansantanssia tässä päivässä ja yleisöä palvellen.

Motoran toiminnassa on mukana noin 200 lasta, nuorta ja aikuista. Seurassa toimii 10 taiteen perusopetukseen ryhmää, kaksi aikuisryhmää sekä kaikille avoimet FolkJam- ja EloFolkJam-tanssiliikuntaryhmät. Tanssiryhmien ohjauksesta vastaavat tanssinopettajat sekä koulutetut kansantanssiohjaajat ja vierailevat tanssinopettajat ja koreografit.

Lasten ja nuorten kansanmusiikkikoulussa voi opiskella mm. kitaran, kanteleen, harmonin ja viulun soittoa sekä laulua ja bändisoittoa. Tavoitteena on kasvattaa nuorten tanssijoiden rinnalle osaavia nuoria kansanmuusikoita. Esikuvana nuorille soittajille on Motoran oma Rälläkkä-yhtye, joka taidokkaalla soitollaan varmistaa askelten osumisen kohdalleen ja esiintymisten hyvän tunnelman.

 


Toimiala

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Avainsanat

harrastukset, nuorisoseura, motora, kansantanssi, kansanmusiikki

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Papinkatu 5, Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
info@motora.fi
Puhelin: 044-3577 011

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Facebook
Instagram
Youtube

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Postiosoite

Papinkatu 5, Joensuu, Suomi