Näre ry

Yhdistyksen tarkoitus on toimia työttömyyden vähentämiseksi ja työttömien toimeentulon parantamiseksi mm. edunvalvonnan keinoin. Pyrimme myös työttömien henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseen järjestämällä yhteistä toimintaa kuten liikunta- ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia sekä mahdollisuuden edulliseen ruokailuun.

Toimintamme sydän on Närekartano (Koulukatu 5), jossa sijaitsevat yhdistyksen Nurmeksen toimitilat. Närekartanolta löytyvät lounasruokala, puutyöpaja, kutomo, ja yhdistyksen toimistotilat.

Valtimolla on yhdistyksen toinen toimipiste Kahvila Kouffi sekä Tapaamistupa (Kunnantie 1), josta löydät ATK-pisteen ja päivän lehtien (Ylä-Karjala ja Karjalainen) lisäksi aikakauslehtiä. Yhteisiä retkiä järjestetään tarpeen mukaan eri kohteisiin

Yhdistys järjestää harrastusryhmiä, kuten liikuntaa, retkiä, tapahtumia ja koulutuksia. Jäsenillä on mahdollisuus käyttää yhdistyksen harrastetiloja. Yhdistys työllistää työllistää myös pitkäaikaistyöttömiä. Työttömien edunvalvontaa teemme yhteistyössä PKTT Ry:n ja valtakunnallisen TVY Ry:n kanssa.


Toimiala

Yhdistys, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset

Teemat

työllisyys

Asiasanat

Kohtaamispaikka, Närekartano, työttömät, vapaaehtoistyö

Kohderyhmä

kaikille, työttömät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Närekartano

    Koulukatu 5, Nurmes, Suomi

  • Kahvila Kouffi ja Tapaamistupa

    Kunnantie 1, Valtimo, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Nurmes
Sähköposti:
narekartano@nare.fi
Puhelin: 040-7151963

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivu

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Nurmes

Kaupunginosa / Kylä
Nurmes, Valtimo

Närekartano

Koulukatu 5, Nurmes, Suomi

Kahvila Kouffi ja Tapaamistupa

Kunnantie 1, Valtimo, Suomi