Lions Club Outokumpu/Kupari

LC Outokumpu / Kuparin aktiviteetit ovat: vainajien saattopalvelu, järjestyksenvalvonta, nuorisotyö yhdessä kaupungin nuoriso- ja koulutoimen sekä ev.lut.srk:n kanssa, pienluokan kummitoiminta, perheidenpaikan ”mukkilatoiminta”, vanhusten virkistystoiminta (pikkujoulut, äitienpäiväjuhlat jne sekä yhteisten tilaisuuksien järjestäminen.

Varainhankintaa hyväntekeväisyyteen tehdään mm. naistenmessujen arpajaisilla, piirakoiden leipomisella, Vappuaamun sääveikkauksella, adressien myynnillä, järjestyksenvalvonnalla ja erilaisilla muilla tempauksilla.

LC Outokumpu / Kuparin arvot ovat:
1. Ihmisläheisyys ja vastuullisuus
– Toiminnassa tunnemme palvelumme kohteisiin ja toisiamme kohtaan läheisyyttä. Vastuullisuus ja suvaitsevuus ohjaa palvelutyötämme.
2. Isänmaallisuus ja rakkaus kotiseutuun
Lions-toiminnassa mukana oleminen korostaa, isänmaallista sekä kansainvälistä humanitääristätoimintaa. Isänmaallisuuden hengessä teemme yhteistyössä pyyteetöntä vapaaehtoista avustus ja palvelutyötä paikkakunnan hyväksi.
3. Yhteisöllisyys ja luotettavuus
Luotettavuus korostaa yhteisöllisyyttä ja johtaa välittämiseen toisista. Klubin toiminnassaluotamme mukana oleviin henkilöihin. Korostamalla toiminnassa arvojamme, ansaitsemme toistemme ja yhteistyötätekevien luottamuksen
4. Avoimuus ja oikeudenmukaisuus
Avoimuus mahdollistaa henkilöiden välisen arvostuksen, kohteliaisuuden ja luo yhteenkuuluvuuden tunnetta.Arvostamme tasavertaisena toisiamme ja kaikkia yhteistyökumppaneja.

LC Outokumpu/Kupari kuuluu Lions Clubs International:iin, joka on maailman suurin palveluklubijärjestö. Järjstössä on 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.


Toimiala

Harrasteyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika

Asiasanat

hyväntekeväisyys, lapset, nuoret, ikäihmiset, outokumpu, Lions Club

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, eläkeläiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Outokumpu, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
outokumpu.kupari@lions.fi

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Outokumpu

Outokumpu, Suomi