Liekku ry

Liekku ry on Joensuun seudulla toimiva vanhemmuuden vertaistukiyhdistys, jonka tarkoituksena on levittää vanhemmille tietoa vauvojen ja pienten lasten hoidosta. Tieto on osin täydentävää ja osin vaihtoehtoista neuvolajärjestelmän tarjoamalle tiedolle. Liekku on värikäs ja mukava yhdistys ja haluamme tarjota hauskan ja innostavan toimintaympäristön sekä rivijäsenille että aktiiveille!

Yhdistys tarjoaa vertaistukea kaikille vauvojen ja pienten lasten vanhemmille ja pyrkii näin vahvistamaan lasten ja perheiden asemaa sekä hyvinvointia. Tietoa ja vertaistukea tarjotaan vanhemmille viikoittain kokoontuvissa ryhmissä sekä erilaisissa tapahtumissa. Tarvittaessa annamme myös imetysohjausta sekä kantoliina- ja kestovaippaopastusta. Liekun kautta voi saada myös synnytykseen Doulan.

Liekku ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Toiminta suunnattu lähinnä pienten lasten vanhemmille, mutta yhdistystoiminnassa voi olla mukana muutkin, jotka kokevat Liekun arvot tärkeiksi ja haluavat edistää niitä yhteiskunnassa. Yhdistyksen hallitus on aktiivinen toimija kaikessa Liekun toiminnassa, mutta ottaa mielellään apua vastaan. Esittelytoiminnassa oma kiinnostuneisuus aihetta kohtaan on eduksi, mutta kaikkea asiasta ei tarvitse tietää tai osata.


Toimiala

Yhdistys, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

lapsuus ja perhe-elämä, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

vanhemmuus, vapaaehtoistoiminta, vertaistuki, joensuu, liekku

Kohderyhmä

perheet

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Joensuu

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
liekku@gmail.com
Puhelin: 0400 864 322

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu