Kulttuuriyhdistys Vääräpyörä ry

Vuonna 1995 perustettu Vääräpyörä ry on joensuulainen monitaiteinen kulttuuriyhdistys, joka tuottaa ja tarjoaa yleisölleen laadukkaita ja kunnianhimoisia esityksiä, näyttelyitä ja tapahtumia. Vääräpyörän aktiivijäsenet ovat joensuulaisyleisölle tuttuja eri taiteenalojen ammattilaisia ja harrastajia ja runsas joukko vierailevia taiteilijoita osallistuu säännöllisesti Vääräpyörän toimintaan.

Vääräpyörän tuotanto on jo vuosia ollut tärkeä osa joensuulaista kulttuuritarjontaa. Yhdistys on erityisen tunnettu laadukkaista teatteriesityksistään ja monipuolisista musiikkiesityksistään. Vuosien varrella yhdistys on vakiinnuttanut asemansa myös muun kulttuurin tuottajana. Vääräpyörän historiaan mahtuu teatterin lisäksi musiikkia, taidenäyttelyitä, radio-ohjelmia, pienoisfestivaaleja ja muita taidetapahtumia. Myös taidekasvatuksen saralla vääräpyöräläiset ovat olleet aktiivisia.

Opetustyö, monet teatterikasvatusprojektit ja yhteistyöhankkeet koululaisten, opiskelijoiden ja harrastajien kanssa sekä monitaiteinen työpajatoiminta lapsille ja nuorille ovat jo pitkään olleet osa Vääräpyörän toimintaa. Vääräpyörä tuottaa myös lyhytohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Muu, Yhdistys, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide

Asiasanat

kulttuuri, musiikki, teatteri, joensuu, vääräpyörä

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Rantakatu 2b, c/o Pakkahuone, Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
vaarapyora@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Postiosoite

Rantakatu 2b, c/o Pakkahuone, Joensuu, Suomi