Kiteen moottoripyöräklubi ry

Kiteen MC, viralliselta nimeltään Kiteen moottoripyöräkerho ry, on moottoripyöräilyharrastajien yhdistys. Jäsenten määrä on noin 300 ja kerho on Suomen motoristit ry:n (Smoto) jäsen.

Kesäaikaan aktiivisinta yhdistyksen toimintaa ovat vierailut eri kokoontumisajoissa. Kerhon oma kokoontumisajo, Ponutaival, on järjestetty jo vuodesta 1993 sekä Cross-Country kisat vuodesta 2008. Ajokautta aloitellaan kevät- sekä paraatiajoilla ja lopetellaan syysajoihin. Muita vuosittaisia tapahtumia ovat mm. hitaanajonkisat, ennakoivan ajon koulutukset ja tietenkin pikkujoulut ja pilkkikisat jne. Myös monissa talvi- ja kesäurheilulajeissa on ollut toimintaa,

Kerholla on viikoittain  kerhoilta kerhotiloissa, Pajatie 7 (postiosoite Kiteentie 53).  Lämpimästi tervetuloa!

Kiinnostaako kerhon jäsenyys?

Pyörä, jossa on moottori, riittää! Kerhon jäsenet edustavat jo nyt kirjavaa otantaa eri puolilta Suomea, joten sekaan sopii varmasti. Myöskään aiempia tuttavuuksia ei tarvita, sillä tästä seurasta löytyy paljon hyviä tilaisuuksia muodostaa uusia. Oma osallistumisesi muodostuu täysin omien toiveittesi mukaan, koska kaikille meille yhteinen asia on rakkaus tähän harrastukseen, eikä suinkaan se, miten sitä harrastaa.

 


Toimiala

Harrasteyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika

Kohderyhmä

kaikille

Osoitteet

  • Kerhotilat

    Pajatie 7, 82500 Kitee

Yhteystiedot

Kotikunta: Kitee
Sähköposti:
pj.mckitee@gmail.com
Puhelin: 0400 – 943 934

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Kitee

Kaupunginosa / Kylä
Kitee

Kerhotilat

Pajatie 7, Kitee, Suomi