Karelia-ammattikorkeakoulu – TARMO

TARMO on Karelia-ammattikorkeakoulun oppimis- ja palveluympäristö, jossa opiskelijat ja ohjaajat kehittävät moniammatillisesti ja ‑alaisesti uusia tapoja tukea hyvinvointia ja terveyttä. TARMOn tarkoituksena ei ole kilpailla hyvinvointisektorin toimijoiden kanssa, vaan täydentää jo olemassa olevaa tarjontaa. Vuoden 2021 Fysiotikka ja Voimala yhdistyvät oppimis- ja palveluympäristö TARMOksi.

TARMOssa työskennellään moniammatillista tiimeissä yksilöasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveyden edistäminen ja ennaltaehkäisy sekä kuntoutuminen ovat TARMOn ajattelun taustalla. Toimimme yksilöllisesti opiskelijoiden ja työikäisten työ-sekä toimintakyvyn ylläpidon ja lisäämisen näkökulmasta.  Lisäksi TARMOssa työskennellään lasten, nuorten, perheiden ja ikääntyneiden kanssa. Toiminnan muotoja ovat muun muassa moniammatillisesti toteutetut kuntoutumista tukevat yksilötapaamiset Tikkarinteen tiloissa, kotikäynnit, palvelukeskusyhteistyö, ryhmätoiminta ja työskentely yhteistyökumppaneiden tiloissa. Käytössä on myös menetelmiä fyysisen voiman ja kunnon arviointiin.

Yhteistyökumppaneita on niin julkiselta, kolmannelta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Lisäksi opiskelijat työskentelevät TARMOn kautta erilaisissa hankkeissa. Yhteistyökumppanuuksien tavoitteet ja laajuus ovat erilaisia. Kumppanuuksien tarkoituksena on palvella sekä yhteistyökumppaneiden pyrkimyksiä että opiskelijoiden oppimistavoitteita.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä tai haluatko osallistua toimintaan?

Ota yhteyttä soittamalla puh. 050 913 1787 tai sähköpostitse tarmo@karelia.fi. Voit varata myös ajan yksilökäynnille. Ensimmäisellä tapaamisella arvioimme ja kartoimme tilanteen ja teemme kanssasi yksilöllisen suunnitelman tarpeidesi mukaan.


Toimiala

Julkinen hallinto

Teemat

opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys

Osoitteet

  • Karelia-ammattikorkeakoulu

    Tikkarinne 9, 80200 Joensuu

Yhteystiedot

Sähköposti:
palvelut@karelia.fi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9, Joensuu, Suomi