Juniori Jokipojat ry

Seuran toiminnan lähtökohtana on lapsi ja nuori. Jokaisen yksilölliset tarpeet ja valmiudet ovat kasvatus-, ohjaus- ja valmennustoiminnan lähtökohtana. Seura toimii myös kodin ja koulun kasvatustoiminnan tukena.

Seura tarjoaa lapsille ja nuorille suunnitelmallista sekä monipuolisesti toteutettua liikuntaa koulutettujen valmentajien johdolla. Toiminnassa korostetaan liikunnallista, urheilullista ja terveellistä elämäntapaa.

Juniori Jokipojat ry on urheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota Joensuun vaikutusalueen lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa.

Ensimmäiset askeleet jääkiekkoiluun otetaan luistelu- ja kiekkokouluissa, jotka ovat pääsääntöisesti tarkoitettu 3-7 -vuotiaille pojille ja tytöille. Kiekkokoulun toiminnassa mukana olevista U8-ikäluokan pelaajista perustetaan aina seuraavalle kaudelle seuran nuorin joukkue, joka pelaa useammalla pelijoukkueella alueen Leijonaliigaa. Kiekkokoulussa olevat tytöt otetaan myös mukaan joukkueisiin. Myöhemmin heidän itse halutessaan he voivat siirtyä pelaamaan seurassamme toimivaan tyttökiekkojoukkueeseen.


Toimiala

Yhdistys, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta

Asiasanat

harrastukset, jääkiekko, lapset, nuoret, urheilu, juniori jokipojat, aikuiset

Ikäryhmä

leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Postiosoite

    Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Yhteystiedot

Sähköposti:
jarmo.mustonen@jokipojat.fi
Puhelin: 050-5508093

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Instagram
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Linnunlahti

Postiosoite

Länsikatu 15, 80110 Joensuu