Joensuun Suomi-Amerikka-Yhdistys ry

SAM JOENSUU KUTSUU SINUT MUKAAN!

Kiinnostaako Amerikan Yhdysvallat sinua? Oletko kenties asunut maassa, ollut työkomennuksella, opiskelijana tai vaihto-oppilaana? Asuuko sukulaisiasi tai ystäviäsi siellä? Onko USA matkakohde, jossa viihdyt? Kiinnostaako Yhdysvallat ja sen kulttuuri, historia tai ylipäätään elämä maassa sinua muuten? Tai katsotko jostain muusta syystä Yhdysvaltoja tähtikuvioisten sinipunavalkoisten linssien läpi? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, tule silloin muiden samanhenkisten joukkoon!

Joensuun Suomi-Amerikka yhdistys, SAM Joensuu, on poliittisesti sitoutumaton ystävyysjärjestö, joka kokoaa toiminta-alueeltaan Pohjois-Karjalasta Yhdysvaltojen ystävät yhteen. Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain mukavaa ja rentoa Amerikka-henkistä toimintaa.

Tervetuloa viettämään Happy Valentine’s Day, 4th of July ja Thanksgiving Daytä. Järjestämme elokuvailtoja, yhdistyksen sponsoroimia musiikkitapahtumia, teatteriesityksiä, matkailuiltoja, kokkaustapahtumia ja muuta Amerikkameinkiä. Jos haluat olla mukana eri tapahtumissa tai suunnitella uuden tapahtuman- ota yhteyttä!

Kauttamme olet tukemassa suomalaisten, myös pohjoiskarjalaisten, nuorten opiskelu- ja kesätyömahdollisuuksia Yhdysvalloissa.

Tervetuloa mukaan Joensuun SAMiin!

Yhdistys täytti 75-vuotta 2020!

Liity jäseneksi yhdistyksen verkkosivuilla.


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Muu, Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Muut yhdistykset

Teemat

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous, harrastus ja vapaa-aika, kaveritoiminta, kulttuuri ja taide, matkat ja vierailut, messut ja näyttelyt, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, yhteistyö ja verkostot, perinteet, historia, sukuseurat, teemapäivät ja -viikot, vapaaehtoisuus, yleisötilaisuudet, virkistys

Asiasanat

kansainvälinen, ystävyysseura, järjestö, vapaaehtoistyö suomi, amerikkalainen jalkapallo

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, jäsenet, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset, aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Co

    Tapionkatu 39 B 12, 80230 JOENSUU

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
joensuu@samsuomi.fi
Puhelin: +35850 5558986

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Co

Tapionkatu 39, 80230 Joensuu, Suomi