Joensuun Puhallinorkesteriyhdistys ry

Joensuun Puhallinorkesterin tarkoituksena on puhallinmusiikin harrastuksen kehittäminen ja ylläpitäminen Joensuun kaupungissa ja sen lähiympäristössä.

Musiikinharrastus ei ole sattumanvaraista ajanviettoa, vaan se palvelee useita päämääriä. Keskeisellä sijalla on harrastajan musiikillinen kehittyminen, jota yhteissoitto ja edistyneemmän soittajatoverin malli vievät eteenpäin. Lisäksi nuorten ja vanhempien ihmisten yhteistoiminta kasvattaa sosiaalisia taitoja ja vuorovaikutusta eri ikäryhmien välillä. Näin saamme aikaan mahdollisemman hyvää ja nautittavaa puhallinmusiikkia.

Orkesteri tuottaa erilaista puhallinmusiikkia erilaisiin tilaisuuksiin. Vuosittain pidämme 2-3 eri teemaista konserttia sekä esiinnymme erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa.

Harjoituksia pidetään säännöllisesti kerran viikossa kahden tunnin ajan. Näiden harjoitusten lisäksi pidämme soittoleirejä ja pienryhmäharjoituksia.


Toimiala

Yhdistys, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide

Asiasanat

harrastukset, musiikki, joensuu, puhallinmusiikki, puhallinorkesteriyhdistys

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • PL 225, 80101 Joensuu

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
erkkikettu@gmail.com
Puhelin: 0500-139750

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Instagram
YouTube
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Joensuun Puhallinorkesteriyhdistys r.y., Joensuu, Suomi