Joen mawashi ry

Joen Mawashi on joensuulainen karaten erikoisseura, jossa harrastetaan Wado-ryu karatea. Seura on Suomen karateliiton jäsenseura sekä Japan Karate Federation Wadokai Branch -seura. Joen mawashin tarkoituksena on tarjota monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille (alkaen 7v).

Joen mawashissa karate on ensisijaisesti liikuntamuoto, jonka ohessa kehittyvät myös kamppailu- ja itsepuolustustaidot. Myös kilpaileminen lajin puitteissa on mahdollista.

Joen Mawashi järjestää vuosittain 2 alkeiskurssia sekä aikuisille (+13v) että junioreille (7-12v). Seura järjestää harjoituksia harrastajilleen viikon jokaisena päivänä. Vuosittain järjestetään 1-2 viikonloppuleiriä, erilaisia koulutuksia jäsenille, vyökoetilaisuuksia sekä huoltajailta juniorien huoltajille.

Tilauksesta järjestetään myös itsepuolustuskursseja ryhmille, yhteisöille tai yrityksille. Joen mawashi järjestää myös lajitutustumisia erilaisissa liikuntatapahtumissa ja kouluissa.

 


Toimiala

Yhdistys, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta

Avainsanat

harrastukset, urheilu, joensuu, mawashi, karate

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Postiosoite

    Laiduntie 10, Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
mika.levy@joenmawashi.fi
Puhelin: 044-5556452

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Postiosoite

Laiduntie 10, Joensuu, Suomi