Itä-Suomen Vasemmistonuoret ry

Itä-Suomen Vasemmistonuoret on vasemmistolainen nuorisojärjestö, joka toimii parantaakseen nuorten elinoloja ja laajentaakseen heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.

Itä-Suomen Vasemmistonuoret on Vasemmistonuoret ry:n piirijärjestö, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen eduskuntavaalipiirit. Itä-Suomen alueella on toimivat paikallisosastot Joensuussa ja Kuopiossa. Paikallistoimintaa järjestetään myös Kotkassa ja Kouvolassa.

Toimintatapamme vaihtelevat kunnittain. Järjestämme keskustelutilaisuuksia, kokouksia, mielenosoituksia, tempauksia, kadunvaltauksia, kampanjoita ja bänditapahtumia, pidämme järjestön esittelypöytää, teemme vaalityötä ja olemme ehdokkaina vaaleissa. Teemme yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen, kuten ympäristö- ja rauhanjärjestöjen kanssa. Pyrimme vaikuttamaan kaikilla tasoilla tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Vaikka paikkakunnallasi ei olisikaan Vasemmistonuorten toimintaa, ei huolta! Olet tervetullut mukaan muiden paikallisosastojen ja piirijärjestön toimintaan.


Toimiala

Poliittiset yhdistykset

Teemat

poliittinen toiminta

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), nuoret (13-17 v.)

Osoitteet

  • Postiosoite

    Pohjoiskatu 6, 80100 Joensuu

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
-

Lisätietoa verkossa

Verkkosivut

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kymenlaakso

Kunta
Joensuu, Kuopio, Kotka, Kouvola

Postiosoite

Pohjoiskatu 6, Joensuu, Suomi