Enon nuorisotalo – Enon klubi ja Enon bänditila

Nuorisotalo on monipuolinen paikka nuorille, jossa on mahdollisuus pelata biljardia, pingistä, Wii:tä tai Playstation 4 ja erilaisia lautapelejä. Korttipelikin luonnistuu hyvässä porukassa. Nuorisotalolla sinulla on mahdollisuus käyttää nettiä ja luettavaksi löytyy erilaisia lehtiä. Meillä voit hengailla toisten nuorten kanssa, rupatella nuorisotalotyöntekijän kanssa ja juoda kahvia edulliseen kuppihintaan.

Perjantaisin leivomme yhdessä nuorten toivomia herkkuja sämpylöistä mokkapaloihin ja kaikkea siltä väliltä.  Nuorisotalon toiminnassa on mukana ja kehittämässä vuosittain yläkoululaisista avoimella haulla valittu talotoimikunta. Klubilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia, teemapäiviä, discoja, leivontapäiviä, elokuvailtoja, retkiä, leirejä sekä muita nuorison toivomia tempauksia. Järjestämme myös ohjattua toimintaa alakoululaisille ja joka viikko kokoontuu suosittu junnuklubi. Tiloja voi käyttää myös muut toimijat varsinkin aamupäivisin ja viikonloppuisin.

 

Osoite: Alapappilantie 6 A, Eno

Lisätietoja: Nuorisosihteeri Raija Ryynänen puh. 044 5767255.

Nettisivut: www.nuortenjoensuu.fi

 

Enon bänditila

Alapappilantie 6 B, vanha puukoulu nuorisotalon vieressä. Nuorisopalveluiden bändiohjaaja ohjaa nuorten bändejä kerran viikossa ja tilat ovat maksutta nuorten käytössä nuokkarin auki ollessa. Kysy vuoroja nuorisotaloilta ja nuorisotoimistosta, puh. 044 5767255.


Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Teemat

nuoruus

Avainsanat

Kohtaamispaikka, nuorten palvelut, nuorisotalo

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.)

Osoitteet

  • Alapappilantie 6 a, Joensuu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
--

Lisätietoa verkossa

Verkkosivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Alapappilantie 6 a, Joensuu, Suomi