Enon nuorisotalo Klubi ja Enon bänditila

Nuorisotalo Klubi on monipuolinen paikka nuorille Enon koulun läheisyydessä.

Talolla pääset pelaamaan pelikonsoleilla, joita päivitetään uusimpien villitysten mukaan. Lisämausteena biljardi- ja pingispöytä, joiden ansiosta pääset skabailemaan kavereiden kanssa. Kortti&lautapelejä hankitaan nuorten toiveiden mukaan.

Joka ilta kahviossa porisee kahvit ja perjantaina paistuu myös pullat. Voit osallistua talotoimikuntatyöhön, jossa järjestetään tapahtumia, teemapäiviä ja hauskaa toimintaa. Järjestämme myös ohjattua harrastustoimintaa junnuikäisille

Nuorisotalolla sinulla on mahdollisuus käyttää nettiä ja luettavaksi löytyy erilaisia lehtiä. Meillä voit hengailla toisten nuorten kanssa, rupatella nuorisotalotyöntekijän kanssa ja juoda kahvia edulliseen kuppihintaan.

Nuorisotalon toiminnassa on mukana ja kehittämässä vuosittain yläkoululaisista avoimella haulla valittu talotoimikunta. Klubilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia, teemapäiviä, discoja, leivontapäiviä, elokuvailtoja, retkiä, leirejä sekä muita nuorison toivomia tempauksia. Järjestämme myös ohjattua toimintaa alakoululaisille ja joka viikko kokoontuu suosittu junnuklubi. Tiloja voi käyttää myös muut toimijat varsinkin aamupäivisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoa: https://nuortenjoensuu.fi/fi/nuorisotalot/eno

Enon bänditila

Nuorisotalon yhteydessä olevassa bändikämpässä järjestetään aktiivisesti bänditoimintaa.  Nuorisopalveluiden bändiohjaaja ohjaa nuorten bändejä kerran viikossa ja tilat ovat maksutta nuorten käytössä nuokkarin auki ollessa.


Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Teemat

nuoruus

Avainsanat

Kohtaamispaikka, nuorten palvelut, nuorisotalo

Kohderyhmä

lapset ja nuoret

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.)

Osoitteet

  • Nuorisotalo

    Alapappilantie 6 A, 81200 Eno

Yhteystiedot

Kotikunta: Joensuu
Sähköposti:
--

Lisätietoa verkossa

Verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Nuorisotalo

Alapappilantie 6 a, Joensuu, Suomi