Eläkeliiton Juuan Yhdistys ry

Eläkeliiton Juuan yhdistyksen kerhot ja tilaisuudet ovat avoimia kaikille halukkaille eikä niihin osallistuminen edellytä jäsenyyttä.

Kerhotoiminta

Yhdistyksessä toimii aktiivisesti kolme säännöllisesti kokoontuvaa kerhoa:

Mukavat mummot -kerho kokoontuu Ellinkulman kerhohuoneessa 1-2 kertaa kuukaudessa. Kerhossa tehdään käsitöitä, jutellaan mukavia ja tavataan tuttuja. Käsitöiden teko ei ole osallistumisen edellytyksenä, vaan siellä voi käydä pelkästään tapaamassa muita ja vaihtamassa kuulumisia. Kerho on saanut lankoja lahjoituksina yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä, osa on hankittu yhdistyksen varoilla. Kerho on jakanut neuletuotteita mm. terveyskeskuksen eri osastoille, hoitolaitoksiin, päiväkoteihin ym. ja usein niitä on annettu myös yhdistyksen arpajaisvoitoiksi.

Bocciaa pelataan Ellinkulmassa kerran kuukaudessa. Peliä varten osallistujat jaetaan kahteen  joukkueeseen ja sitä pelataan kevyillä nahkapalloilla. Peli ei vaadi fyysistä kuntoa, pelata voi vaikka istualtaan tai pyörätuolista käsin. Pelin voi ottaa oman mieltymyksensä mukaan joko kilpailuhenkisesti tai vain mukavana yhdessäolon hetkenä. Pelaamassa voi käydä vapaasti haluamillaan kerroilla, osallistuminen ei vaadi jatkuvaa sitoutumista.

Tule mukaan -kerho kokoontuu Kotikalliossa kerran kuukaudessa. Kerho on hengellisen yhdessäolon kerho, jossa mm. luetaan runoja, keskustellaan ja lauletaan yhdessä.

Muu toiminta

Yhdistyksen aktiiviset vapaaehtoistoimijat auttavat ja tukevat avun tarvitsijoita eri elämäntilanteissa muun muassa tarjoamalla juttuseuraa, lukemalla lehtiä, antamalla asiointiapua, käyttämällä eri tilaisuuksissa jne.

Yhdistys järjestää lisäksi juhlia, kylätapaamisia, matkoja ja retkiä lähialueille, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä teatterimatkoja ja muita kulttuuritapahtumia jne.


Toimiala

Yhdistys, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset

Teemat

eläkeläistoiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

eläkeläiset, Boccia, Tule mukaan-kerho, Mukavat mummot-kerho, ikäihmiset, kerhot, vapaaehtoistoiminta, tapahtumat, retket, kulttuuri

Kohderyhmä

eläkeläiset, kaikille

Ikäryhmä

vanhukset (80 v. - ), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • Postiosoite

    Juuka, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Juuka
Sähköposti:
-

Lisätietoa verkossa

Yhdistys Juukalainen.fi:ssä

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Juuka

Kaupunginosa / Kylä
Juuka

Postiosoite

Juuka, Suomi