Wanhan ajan iltamat Utrassa

31.08.2019 klo 17:00 - 20:00 / Muu, Virkistys
Tervetuloa Wanhan ajan iltamiin Utran puukoululle!

Utran Asukasyhdistys, Pohjois-Karjalan museo Hilman InterActive History -projekti ja Rantakylän kirjasto toimeenpanevat Wanhan ajan iltamat Utran puukoululla lauantaina 31.8.2019 klo 17 Pohjois-Karjalan maakuntapäivän kunniaksi.

Iltamaperinteen mukaisesti ohjelmassa on monipuolista kulttuuriohjelmaa juhlapuhetta ja tansseja unohtamatta. Ehtoolehdon neidot eli Tuire Hindikka ja Leena Käyhkö esittävät pohjoiskarjalaisia tarinoita ja runoutta. Reetta-Mari Kellokoski soittaa ja laulaa Utran historiasta inspiroituneita lauluja. Iltamien lopuksi on luvassa tanssit haitarimusiikin tahdissa, soittajana Tapani Rokkila. Juhlapuheen meille saapuu pitämään Pohjois-Karjalan museon intendentti Iiris Heino.

Iltamien miljöönä toimii viehättävä, vuonna 1883 rakennettu Utran vanha puukoulu, joka jo itsessään johdattaa Utran historian tunnelmiin. Utraan perustettiin jo vuonna 1861 oma kirjasto. Iltamissa on mahdollista vierailla nostalgisessa Utran lainakirjastossa, jonka Rantakylän kirjasto pystyttää Utran puukoululle tapahtuman ajaksi. Lisäksi esillä on Sanni-Maaria Puustisen Tarinoita metsästä -taidenäyttely.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Utran Asukasyhdistys pitää iltamissa kahvipuffettia, johon maksu käteisellä.

Lämpimästi tervetuloa iltamiin!

Tapahtumapaikan osoite: Utrantie 91, 80170 Joensuu.

 

 

 

Osoitteet

  • Utran puukoulu

    Mustosenkatu 2, 80170 Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Utra

Utran puukoulu

Mustosenkatu 2, 80170 Joensuu, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kulttuuri ja taide, osallisuus, tapahtuma, virkistys, yleisötilaisuudet

Lisätiedot

Reetta-Mari Kellokoski                                                                                                     Projektikoordinaattori
InterActive History -projekti
Pohjois-Karjalan museo Hilma
Puh. 050 472 7914
reetta-mari.kellokoski@joensuu.fi

Linkkejä

Wanhan ajan iltamat Utrassa

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Pysäköintimahdollisuus