Villiklubi-ilta

26.09.2019 klo 17:00 - 20:00 / Muu, Virkistys

Villiklubi on erityistä tukea tarvitseville aikuisille kohtaamispaikka, kaikille avoin paikka. Tarkoituksena on mahdollistaa vapaamuotoinen sosiaalinen toiminta muiden ihmisten joukossa.

Villiklubeja järjestetään eri puolilla Suomea: Joensuussa, Helsingissä,  Järvenpäässä, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Ylivieskassa.

Villiklubi on merkityksellinen vapaa-ajanviettopaikka, keskellä paikkakunnan sosiaalista elämää. Ystävät muodostavat hyvän musiikin ja ruoan kera Villiklubin sydämen – joiden ympärillä ilta jatkuu ja tiivistyy. Klubilla voi hakea kaveruutta, ystävyyttä ja elämänkumppanuutta. Ihmisiä yhdistää yksinäisyys, ei vamma.

Paikalla Villiklubilla on aina myös ohjaajia, joiden kanssa voi jutella vaikka yksinäisyyden tuntemuksista, kaverisuhteista tai seurustelusta. Ohjaajat ovat mukana turvana ja tukevat normikohtaamisia. Erityistä tukea tarvitsevilla ihmisillä on usein pelko lähteä muiden ihmisten joukkoon – vallankin, jos heiltä odotetaan jotakin. Villiklubilla voi olla kaikessa rauhassa omana itsenään, omilla ehdoillaan, eikä keneltäkään vaadita mitään.

Villiklubi-toimintaa järjestävät Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke yhdessä paikallisten kehittäjäkumppaneidensa kanssa.

Lue lisää Villiklubi-toiminnasta.

Osoitteet

  • Ravintola Kerubi, Kerubin Kellari

    Siltakatu 1, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Ravintola Kerubi, Kerubin Kellari

Siltakatu 1, Joensuu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kaveritoiminta, muu, osallisuus, tapahtuma, vammaisuus ja invaliditeetti, vertaistoiminta, virkistys, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus