Vammaispalvelulain mukaisen kuljetuspalvelun keskustelutilaisuus

08.11.2018 klo 15:00 - 17:00 / Kokous/tapaaminen

Siun sote kerää asiakaspalautetta alueen vammaispalveluin mukaisen kuljetuspalvelun asiakkailta 15.10-31.10.2018. Vammaispalvelulain mukaisen kuljetuspalvelun asiakaspalautekysely toteutetaan yhteistyönä Siun soten, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen (MYK) kesken. Asiakaspalautetta hyödynnetään vammaispalvelulain mukaisen kuljetuspalvelun kehittämisessä sekä kuljetuspalvelukilpailuttamisessa.

Kyselyn alustavien tulosten tiedottamista sekä kuljetuspalvelun kehittämistä varten järjestetään keskustelutilaisuus Joensuussa Sokos Hotel Kimmelissä Joensuu-kokoustilassa 8.11.2018  klo 15-17. Tilaisuuden alussa tarjoillaan kahvi ja suolainen leivos. Kahvitus alkaa noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Pyydämme Teitä ilmoittautumaan keskustelutilaisuuksiin etukäteen joko sähköisesti https://link.webropolsurveys.com/S/89EE89BB4D90C4EC tai soittamalla numeroon 046 957 7027 (Helena Vauhkonen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys).

Osoitteet

  • Joensuu Sokos Hotel Kimmel, Joensuu-kokoustila

    Itäranta 1, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu (keskusta)

Joensuu Sokos Hotel Kimmel, Joensuu-kokoustila

Itäranta 1, Joensuu, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, osallisuus, sairastaminen, sosiaali ja terveys, vammaisuus ja invaliditeetti, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, eläkeläiset, järjestötoimijat, kuntalaiset, kuntoutujat, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat, potilaat, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Pyydämme Teitä ilmoittautumaan keskustelutilaisuuteen etukäteen joko sähköisesti https://link.webropolsurveys.com/S/89EE89BB4D90C4EC tai soittamalla numeroon 046 957 7027 (Helena Vauhkonen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys).