Tule mukaan Asiakasraatiin!

18.09.2017 klo 09:00 - klo 11:00 / Kokous/tapaaminen / Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys käynnisti työllisyyden asiakasraatitoiminnan keväällä 2016. Nyt on aika täydentää raatia uusilla jäsenillä ja kutsumme sinut mukaan! Asiakasraati on keskustelu- ja kehittämisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä työllistymiseen liittyvistä palveluista.

Asiakasraati on jäsenilleen oiva mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Raadissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä. Sinun ei tarvitse olla työtön tullaksesi asiakasraatiin mukaan. Voit olla palkkatukityössä tai koulutuksessa tai työllistynyt avoimille työmarkkinoille. Tärkeintä on, että Sinulla on omakohtaista kokemusta työttömyydestä elämän jossakin vaiheessa ja haluat pohtia teemaa yhdessä.

Asiakasraati kokoontuu kolmen kuukauden välein Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen tiloissa, Siltakatu 20 A 11. Jokaisessa raatitapaamisessa on tarjolla kahvit ja välipalaa. Raadin jäsenille korvataan linja-autolipun hinta kulkemista helpottamaan. Seuraava asiakasraatitapaaminen on maanantaina 18.9.2017 klo 9-11.

Mikäli kiinnostuit asiakasraatitoiminnasta ja haluat osallistua työllistymiseen liittyvien palveluiden kehittämiseen syyskuun tapaamisessa tai haluat muuten saada toiminnasta lisätietoja, ota yhteyttä Johannaan, p. 050 467 0356, johanna.seppanen@pksotu.fi.

Teemat

työllisyys

Avainsanat

työllisyys, asiakasraati, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys

Kohderyhmä

työssäkäyvät, työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry

Siltakatu 20 A 11

Osoitteet

  • Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry

    Siltakatu 20 A 11

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu (keskusta)

Liitteet