MLL:n tukihenkilötoiminnan verkkokoulutus

05.10.2021 klo 17:00 - 12.10.2021 klo 19:30 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Järvi-Suomen piiri

Tule kaveriksi tai perhekummiksi lapselle, nuorelle tai perheelle! 🥰

Etsimme tukihenkilöitä lapsiperheiden iloksi ja tueksi Pohjois-Karjalaan; erityisesti Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueelle. Tukihenkilöt ovat tavallisia, luotettavia aikuisia, jotka antavat aikaansa, apuaan ja huomiotaan tuettaville. Tukihenkilö tapaa tuettavaa mielekkään tekemisen ja yhdessäolon merkeissä 2–4 kertaa kuukaudessa, pari tuntia kerrallaan.

MLL:n Järvi-Suomen piirin tukihenkilötoiminnan koulutus koostuu kolmesta tapaamiskerrasta, jotka toteutetaan etänä verkossa (Zoom) 5.10., 7.10. ja 12.10. klo 17-19:30. Tämän jälkeen tapaamme ja haastattelemme jokaisen toiminnasta kiinnostuneen henkilökohtaisesti. Voit osallistua koulutukseen ja päättää vasta sen jälkeen, olisiko MLL:n tukihenkilötoiminta sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto!

Koulutuksen käytyäsi voit toimia MLL:n kaverina, heppakaverina tai perhekummina Pohjois-Karjalan alueella. Koulutukseen pääset ilmoittautumaan tästä! Lähetämme osallistumislinkin ja lisätietoa koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä koulutuksen alkua.

Maksuttoman koulutuksen lisäksi tukihenkilöt saavat tehtäväänsä koordinaattorin ohjauksen ja tuen tukisuhteen aikana. Toiminnassa mukana olevilta edellytetään vapaaehtoistoiminnan eettisiin periaatteisiin sitoutumista. Kaikilta tukihenkilöiksi hakeutuvilta pyydetään suostumus rikostaustan selvittämiseen.

Eivätkö yllä mainitut ajankohdat sovi aikatauluusi? Järjestämme tukihenkilötoiminnasta kiinnostuneille myös erillisiä perehdytyksiä. Otathan siis yhteyttä, jos sopivaa koulutusta ei juuri nyt ole tarjolla!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset myös:
Anne-Mari Järvelä
anne-mari.jarvela@mll.fi
050 346 7810

Lue lisää tukihenkilötoiminnasta

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Kontiolahti, Liperi

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Kontiolahti, liperi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton