Tarinani Sinulle – kokemusasiantuntijoiden luentosarja

23.11.2020 klo 16:30 - 18:30 / Muu / Joensuun Siniristi ry

Joensuun Siniristi ry järjestää yhteistyössä Joensuun ev. lut. seurakunnan Covid-19 hankkeen kanssa kokemusasiantuntijoiden luentosarjan Joensuuhun. Luentosarjassa kuullaan kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja erilaisista elämäntarinoista, joita yhdistää tavalla tai toisella päihteet.

Luentotilaisuudet järjestetään maanantaisin 26.10, 23.11 ja 14.12 Pakkahuoneella osoitteessa Rantakatu 2, klo 16.30-18.30. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös yleisön kysymyksille sekä keskustelulle. Tilaisuuksiin voidaan koronarajoitukset huomioiden ottaa 50 ensimmäistä. Tilaisuuksiin ei saa osallistua sairaana. Tilaisuuden järjestäjät tarjoavat yleisölle kasvomaskit. Tapahtuma on kaikille avoin.


LUENTOSARJAN OHJELMA:

Maanantai 26.10: Mika Törrö

Mika Törrö on Suomen vahvin mies, jolla on tarina kerrottavanaan. Mika on käynyt läpi päihdehelvetin, vankilakierteen ja elänyt asunnottomana. Tilaisuudessa Mika kertoo oman elämäntarinansa ja sen, kuinka pohjalta voi nousta moninkertaiseksi Suomen vahvimmaksi mieheksi ja unelmiaan tavoittelevaksi kilpaurheilijaksi.

Maanantai 23.11: Piia

Piia on tällä hetkellä korvaushoidossa oleva entinen huumeidenkäyttäjä. Tilaisuudessa Piia kertoo elämästään päihderiippuvaisena sekä siitä, kuinka hän on korvaushoidon avulla saanut elämänsä takaisin raiteilleen. Piian luento käsittelee vahvasti myös päihderiippuvuussairauden vaikutusta vanhemmuuteen lastensuojelun näkökulmasta.

Maanantai 14.12: Katja

Katja on päihderiippuvuutta sairastavan henkilön läheinen. Katja kertoo tilaisuudessa siitä, kuinka riippuvuussairaus vaikuttaa läheisten ja koko perheen jaksamiseen ja elämään.

Osoitteet

  • Pakkahuone

    Rantakatu 2, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuun keskusta

Pakkahuone

Rantakatu 2, Joensuu, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Marika Kuittinen

p. 050 4098 500

siniristi.jns@gmail.com

Linkkejä

Tapahtuman Facebook-sivu

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuteen voidaan ottaa 50 ensimmäistä.