Suomea luonnossa-retki/koulutus maahanmuuttajille ja suomen kielen opiskelijoille

12.06.2019 klo 13:00 - 16:00 / Muu

Suomea luonnossa on koulutus, jolla opit suomea, tutustut suomalaiseen luontoon, kulttuuriin ja ihmisiin. Suurin osa opiskelusta tapahtuu toiminnan kautta: ulkona, paikallisten ihmisten ja luonnon parissa. Saat mukaan myös harjoituksia, linkkejä ja sanastoja.

Koulutus on tarkoitettu korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille, jotka haluavat kehittää keskustelun taitoja, laajentaa sanavarastoa ja oppia uutta suomalaisesta luonnosta. Koulutus sopii kaiken tasoisille suomen kielen opiskelijoille ja harrastajille.

Teemme viisi retkeä luontokohteisiin Joensuun seudulla ja Kolilla touko-kesäkuussa. Voit osallistua vain yhteen päivään tai koko kurssille. Jokaisella noin 3 tunnin retkellä on oma teema. Retkille tarvitset ulkoiluvaatteet ja tukevat kengät.

***

We are taking five trips to Joensuu region and Koli in May and June. Every 3-hour trip has a different theme. You´ll need basic outdoor equipment, i.e. water-resistant jacket and sturdy shoes.

***

  • Ke 15.5. 13-16 Kasvien ja mausteiden maailma Botaniassa
    opit kasvisanastoa (hedelmät, mausteet, kasvit) ja kuvailemaan aistihavaintoja
  • Ke 22.5. 13-16 Luontokokkausta nuotiolla Kuhasalossa
    Opit metsäsanastoa (puut, marjat) ja laitamme yhdessä ruokaa nuotiolla
  • Ke 29.5. 13-16 Kala- ja linturetki Utraan
  • Ke 5.6. 13-16 Kukkolan kevätpuutarha
  • Ke 12.6. klo 11-16 Koli, suomalainen yrittäjien kylä

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Learn Finnish and experience some of the best parts of North Carelian spring and summer, nature and culture! Major part of this course takes place outdoors, in the nature with local people. You will also get supporting material, excercises, links and vocabulary

Enrollment

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Teemat

kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, työllisyys, vertaistuki, virkistys, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

aikuiset, kielet, kielitaito

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, työssäkäyvät, työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton